Höggravida Kenzas nya beslut om barnnamnet ”Har bestämt”

Gravida Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic väntar en son till i juni, nu berättar Kenza om namnvalet.
Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic väntar sitt första barn tillsammans som beräknas komma i juni. I februari gick den framgångsrika entreprenören ut med att de väntar en son och har varit öppen med att de varit osäkra kring namnval – men nu berättar Kenza att de har bestämt sig för ett namn.
Annons

Tidigare i år avslöjade influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 28, att hon och maken Aleksandar Subosic, 33, väntar sitt första barn. Samtidigt valde hon att berätta om parets långa kamp för att bli föräldrar. Både fans och vänner har efteråt hyllat henne och många har funnit ett stort stöd i sin egen gravidkamp.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Sedan dess har 28-åringens fans följt hennes uppdateringar på bloggen och Youtube slaviskt. Hennes video med titeln Gravid vecka 5-17 från i januari fick en kvarts miljon visningar på endast ett dygn. När Kenza i den videon bestämde sig för att kolla vilket kön barnet har följde många henne med spänning. Men de blev besvikna. Med en nål i handen räknade hon ner från tio innan hon slutligen stack hål på en ballong där färgen på konfettin skulle avslöja könet. Dock lade bloggerskan på ett svartvitt filter som gjorde att följarna inte kunde se färgen på konfettin.

Annons

Men några veckor senare avslöjade Kenza  vad det är för liten som ligger i hennes mage – en pojke! Kenza och Aleks ska få en son. Kenza har tidigare berättat att hon trodde att de skulle få en pojke medan Aleks trodde att de väntade en liten flicka.

Mother & son”, skriver Kenza i ett inlägg på sin Instagram.

Vädjar till bloggläsarna om hjälp

Redan innan Kenza gick ut med att berätta om könet, hintade bloggerskan om bebisen kommer få för namn. Det skulle antingen vara ett internationellt namn som funkar i Sverige och internationellt, eller ett serbiskt namn.

Annons

Nyligen har Kenza publicerat ett nytt blogginlägg som hon gett rubriken Names. Där skriver hon att de har umgåtts Aleks brorsdöttrar som spekulerar mycket i vad deras första kusin kommer heta – samtidigt avslöjar Kenza att namnet för barnet nästan är helt bestämt nu.

”Vi tror förresten att vi har bestämt namn nu, samma namn vi tänkt från första början. Vi har försökt vara öppna för andra namn men inget har känts lika rätt. Vi väntar tills han fötts dock innan vi hugger det i sten, men känner jag oss rätt så blir det det namnet!”, skriver Kenza.

Vad som är känt sedan tidigare är att barnets efternamn kommer att vara Subosic, eftersom att båda blivande föräldrarna delar det namnet, men Kenza vädjar till sina läsare om hjälp för att kunna ta ett beslut om mellannamn.

Annons

”Jag kan däremot inte bestämma om han ska få ett mellannamn eller inte? (jag säger “jag” för Aleks säger att det är helt upp till mig) Varken jag eller Aleks har mellannamn och jag vet inte om det känns lite onödigt? Det är inte så att jag någonsin hört mina vänner använda sina mellannamn. Vill inte att namnet ska bli föööör långt heller!”, skriver Kenza.

Däremot är den blivande mamman bestämd om vad det blir för namn om de väljer att ge bebisen ett mellannamn:

”MEN om det blir ett mellannamn så blir det ett arabiskt som finns i familjen, även om han bara blir 1/4 marockan och inte kommer prata språket (jag kan ju tyvärr inte arabiska) så känns det fint att föra något vidare från den sidan av mitt ursprung.”

Annons

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…