LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hit flyttar Molly Rustas efter uppbrottet – avslöjandet om nya boendet

24 aug, 2023 
Moa Risberg
Molly Rustas.
Efter beskedet om uppbrottet ifrån Ross Andrew Paquette.
Nu har gravida Molly Rustas hittat ett hem till familjen.
Hit ska hon och den lilla familjen flytta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

Influencern Molly Rustas, gick för ett tag ut med de tråkiga nyheterna och berättade att hon och fästmannen Ross Andrew Paquette valt att gå isär.

Molly gick då ut med det tråkiga beskedet till sina följare i ett inlägg på Instagram där hon skrev och berättade om uppbrottet ifrån Ross.

Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig – nu är det dags att läka.” skrev hon och möttes av hundratals stöttande kommentarer.

Glädjebeskedet efter uppbrottet från Ross

Tyvärr ringde aldrig kyrkklockorna för paret som nu gått skilda vägar, ett år efter sonen Charlies födelse. En vecka efter att Molly delat med sig om det tråkiga beskedet om uppbrottet på Instagram kom hon med ett nytt glädjande besked.

Nämligen att hon var gravid, något som hon visade upp på i en video på Instagram där hon gick tillsammans med sonen Charlie och gravidmagen med det senaste tillskottet.

”Jag längtar efter att få se dig bli storebror”, skrev Molly i inlägget där hon berättar att hon ska bli mamma igen. Nu har hon även berättat att de är en liten tjej som ligger i magen och väntar på att få komma till familjen.

Annons

Mollys nya hem – där ska hon bo

När Molly och Ross fortfarande var förlovade bodde de tillsammans med sonen Charlie i en lyxig lägenhet som var värderad till omkring 24 miljoner kronor på en exklusiv adress på Östermalm i Stockholm, nära Strandvägen.

2020 köpte paret även en tomt med ett hus i Marbella i Spanien. De planerade att det skulle riva det tidigare huset för att bygga sitt egna drömhus tillsammans, något som Molly berättade på Youtube i en vlogg.

Nu efter uppbrottet har Molly spenderat mycket tid hos sina föräldrar i Dalarna, samtidigt som hon har varit jakt efter ett nytt hem till henne och barnen. Nu efter lite letande verkar det som att Molly äntligen hittat ett hem till familjen.

”Jag har köpt ett hem för min lilla familj” skriver hon när hon delar med sig av den glada nyheten på Instagram.

Hon visar även upp utsikten i från det nya boendet, som ser ut att ligga någonstans på Södermalm i Stockholm.

Bloggbevakning visar upp bilderna från Mollys Instagram på boendet och många av läsarna gissar att det är på Torsplan på Söder som hon ska bo.

FOTO:TT/Instagram

Annons