5 saker du antagligen inte visste om Herman Silow i Idol 2020

Herman Silow

Efter att ha fått ett av juryns wildcards gick Herman Silow vidare till fredagsfinalerna i Idol 2020.
Men vem är egentligen Herman när han inte sjunger en trudelutt?
Hänt svarar.

Herman Kreuger, eller ja Herman Silow som han kallar sig nu, gick vidare till topp 13 i Idol 2020. men det var inte alls säkert från början. Tv-tittarna röstade nämligen inte vidare honom efter att han uppträtt i kvalet. Men han fick som tur var ett wildcard av juryn och tog vara på den chansen med råge, efter kvalfinalen ändrade sig tittarna och röstade vidare honom i tävlingen.

Men vem är Herman när han inte står på scen? Hänt svarar.

Herman Silow Idol 2020

FOTO: TV4

Hur lång är Herman Silow, hur gammal är han och var bor han?

Herman föddes den 15 mars år 1997 och är idag 23 år gammal. Under resan i Idol bor alla deltagare på hotell. Men till vardags bor Herman i Stockholm, Hägersten för att vara mer exakt. Detta ledde även till att Herman gjorde sin audition i Stockholm.

Frågan är, hur lång är idolen?

– 178 centimeter, säger Herman till Hänt.

Vad heter Herman Silow på Instagram?

Sociala medier är inte något som Herman uppdaterat frekvent alltid, i alla fall när det gäller Instagram där han heter cooldudehank. Men nu är Idol-resan är i full gång så har har delat ett flertal bilder med önskningar om stöd från sina följare, som nu är över 4 500 personer.

Exempelvis har han tackat de som skrivit fina saker till honom i direktmeddelanden genom att dela en bild på sig själv med en fin text:

”Här får ni en sällsynt bild på mig som tack för att ni är så snälla i dm:s”.

Herman Silow

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hermans följare visar sitt stöd och engagemang genom många likes och fantastiskt fina ord i kommentarsfälten till idolens bilder.

”Du är bäst!”, skriver en följt av ett rött hjärta.

”Du är då den coolaste nörd jag sett! Grym är du!!”, fyller en annan i.

”Du är SÅ bra”, kommenterar en tredje.

Medverkat i pojkbandet Apollo 5

Herman är inte ny i musiksvängen. Han har faktiskt varit med i ett band tidigare – Apollo 5. De skrev en hel del musik ihop och släppte två låtar på Spotify som heter Too close to the sun och Famous. Bandet är idag historia. Varför? De spelar helt enkelt inte längre ihop, enligt Herman själv.

Apollo 5, Herman Silow idol 2020

FOTO: Youtube

Medlemmarna i bandet bestod av Oliver KnutssonNicholai von Benzon Hollesen, Hampus Ewel, Niklas Carson Mattsson och såklart Herman själv. Men nu står alltså Herman på egna ben och gör sin egna resa inom musiken.

FOTO: TV4

LÄS GÄRNA: Därför känner du igen Herman Silow i Idol 2020

LÄS GÄRNA: Så gick det sen för sågade och hånade Idol-deltagarna