TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Herman Lindqvists bröllopslycka – har äntligen gift sig med unga Liliana

08 jun, 2015 
AvHans Shimoda
Efter fyra år som kärlekspar slog de till. Herman Lindqvist och hans Liliana hoppas nu på många år tillsammans.
Annons

Sommaren 2013 kom historikern Herman Lindqvist, 72, och polska läraren Liliana Komorowska tillsammans på galapremiären av filmen “Tyskungen”, baserad på en bok av deckarförfattaren Camilla Läckberg. Där och då ville de inte kommentera sin relation, men bara några månader senare blev Hermans skilsmässa från exfrun Birgitta efter 36 års äktenskap offentlig.

– Uppbrott vitaliserar. Det föryngrar hjärnan. Det är underbart att än en gång flytta in i en ny kultur, till ett nytt språk och nya seder och ett nytt kök, förklarade Herman för M-Magasin när han skilde sig från Birgitta.

Foto: All Over Press
De gifte sig – förstås – på historisk mark. Foto: All Over Press

Nu har Herman och hans unga polska gått och gift sig. Det skedde på historisk mark (förstås), anrika Ulriksdals slottskapell i Solna.

Annons

– Det är helt underbart att få den här chansen och möjligheten till ett nytt kapitel i livet, säger Herman till Aftonbladet.

Liliana Komorowska och Herman Lindqvist har äntligen gift sig. Foto: IBL
Liliana Komorowska och Herman Lindqvist har äntligen gift sig. Foto: IBL

Han fortsätter:

– Nu önskar jag bara att jag får leva länge med min underbara fru.

Paret träffades när Herman kom och höll föreläsningar för hennes klass, inbjuden av just Liliana. Det sa på kungligt vis klick och nu har de alltså knutit hymens band.

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons