Blondinbella chockar alla – berättar om kärleken till Laila Bagges nya kille

Blondinbella var hopplöst förälskad i Laila Bagges nya kille. De gick i samma klass på högstadiet. "Tänkte på honom efter skolan."

Det var i april som det avslöjades att Laila Bagge, 42, mött kärleken igen efter skilsmässan från Niclas Wahlgren, 49, i november förra året.

– Det går bra med kärleken. Det finns en person som jag bryr mig väldigt mycket om. Jag har träffat någon, sa hon till Expressen.

Laila Bagge är numera tillsammans med 24-årige Korosh. Foto: IBL

Laila Bagge är numera tillsammans med 24-årige Korosh. Foto: IBL

Sedan visade det sig att denna någon heter Korosh Kananian och är 24 år gammal. De ska ha träffats på en nattklubb i december. Laila har dock inte velat kommentera relationen ytterligare, men de har setts gå hand i hand på Stockholm gator.

Men Laila är inte den enda kända person som har förälskat sig i Korosh. Ingen mindre än Blondinbella, som egentligen heter Isabella Löwengrip, gick i samma klass som honom på högstadiet och berättar på sin blogg hur mycket hon ville ha honom.

Blondinbella tycker nog att Laila Bagge fångat en riktig drömkille! Foto: All Over Press

Blondinbella tycker nog att Laila Bagge fångat en riktig drömkille! Foto: All Over Press

” Vi pratade en hel del knäppa gamla minnen från tidiga tonåren. Sedan kunde vi inte låta bli att prata om att Laila Bagges nya kille gick i vår klass i högstadiet och jag var så himla olyckligt kär i honom ett tag. Jag var ju inte direkt bland de populära så jag hade ingen chans! Minns att jag lyssnade på Rebecka Törnqvists låt Till och med en Kung och tänkte på honom efter skolan. Haha! Lite otippad låt för en 13 åring men den spelades på ett av Friskis och Svettis pass.”

Laila Bagge har i skrivande stund inte kommenterat Isabellas uttalande.

Chris O’Neills svek mot gravida Madeleine: “Till slut orkade han inte bära på hemligheten längre”

Här är de 12 sötaste bilderna på prinsessan Estelle