Henrik Schyfferts tokflört med Nour el Refai: "Jag har en sexig ung syrisk tjej boendes hos mig"

De har smugit sedan sommaren 2014 men nu offentliggör komikerparet sin kärlek.

Redan i januari i år avslöjade Hänt Extra att Henrik Schyffert, 47, och Nour el Refai, 27, är ett par. Komikerkollegorna hade då smugit sedan sommaren 2014 och har sedan dess varit mycket hemliga med sitt förhållande — fram tills nu.

Under välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar tog Henrik Schyffert mod till sig och visade sina känslor för Nour el Refai på scenen. Det var inga dåliga ord han hade att säga om den unga komediennen när hon gjorde entré.

– Jag tänkte passa på att berätta. Jag har faktiskt det senaste året haft en liten syrisk flykting inneboende hos mig. När det nu var gala ikväll tänkte jag passa på och presentera henne. Direkt från Syrien: Nour el Refai.

Schyffert fick genast lite mothugg av Nour.

henrik-schyffert-nour-el-refai-1

Henrik Schyffert tokflörtade med Nour el Refai på scenen. Foto: IBL

– Kul, jätteroligt. Direkt? Nu kom jag från Syrien 1986. Jag har varit här ett tag och klarat mig bra innan vi började, svarade Nour och flörtade tillbaka:

– Du vill ju bara duscha med mig, sa hon.

Innan Schyffert klev av scenen gjorde han en kärlekshyllning till Nour.

– Ett litet sidotips. Om det finns några andra vita medelålders mediemän är mitt tips till er, öppna era hem, får ni chansen, ta in en jättesexig ung syrisk tjej hos er. På riktigt. Gör det.

Frågan är hur länge Nour och Schyffert har haft känslor för varandra. De har varit bekanta länge och första gången de jobbade tillsammans var 2008 i Sverige pussas och kramar.

2012 skilde sig Schyffert från exhustrun Bea Uusma.

Sommaren 2012 skilde sig Henrik Schyffert och Bea Uusma, 49, efter 15 års äktenskap. Tillsammans har de sönerna Janne, 14, och Ove, 11.

Andra läser också: 

Henrik Schyffert om relationen till Nour El Refai och exfrun: ”En klok och ball tjej”

Här är Sveriges nya heta par – Henrik Schyffert och Nour el Refai

15 bevis på att Lotta Lundgren är det bästa som hänt svensk tv

Senaste nytt