Henrik Schyffert om intima händelsen med David Hellenius – nu avslöjar han

Henrik Schyffert, David Hellenius

Henrik Schyffert och David Hellenius har en tidigare okänd relation till varandra.
Nu berättar Henrik om kvällen med David som slutade långt in på småtimmarna.
– Jag blev helt förälskad, säger Henrik i Nours Poddelipodd - och Henrik.
Zara Larssons starka känslor efter föräldrarnas beslut: "Kränkande"
0:46

Efter reklamen: Zara Larssons starka känslor efter föräldrarnas beslut: "Kränkande"

(0:46)

Slå på ljud

Komikern, manusförfattaren och programledaren Henrik Schyffert, 53, har i flera års tid varit tillsammans med komikern och tv-profilen Nour El-Refai, 34. Hösten 2019 fick paret sitt första gemensamma barn, sonen Sami, 2.

Nour El-Refais relation till David Hellenius

Paret har inte bara barn tillsammans – utan även en podcast. I podden pratas det om just livet med barn men också en hel del annat. Nyligen blev det klart att Nour medverkar som jury-medlem i ytterligare en säsong av succéprogrammet Masked Singer. Programmet som snabbt blev populärt i de svenska stugorna leds av David Hellenius, 47.

I ett nytt avsnitt av podcasten Nours poddelipodd - och Henrik väljer nu Nour att uppmärksamma kollegan David Hellenius.

– Han är inte bara programledare och TV4-rolig liksom utan det bara trillar roligheter ur honom hela tiden. Han är så snäll, varm och underbar, säger Nour i podcasten.

Orden om David får även Henrik att berätta om en kväll med David som han sent glömmer. Det var nämligen för några år sedan som David och Henrik båda medverkade under Binoglottos uppesittarkväll. Då inspelningen ägde rum i Göteborg erbjöds de två Stockholms-boende kändisarna privatjet för att hinna ta sig hem till julaftonsmorgon.

– Vi åkte ner, vi var med i den långa sändningen, sen blir klockan halv ett på natten och vi åker till Landvetter. Då har jag suttit bredvid honom hela kvällen och tänkt att va trevlig han är. Sen på flyget hem då har de fixat en stor sushibuffé och massa öl, vin och julsnaps. Vi hade så fruktansvärt roligt på det där lilla skuttiga flygplanet, där man fick dricka snaps och sjunga julsånger. Han va roligast av alla, säger Henrik.

Oväntade avslutet på Schyffert och Hellenius Bingolotto-kväll

Men kvällen visar sig inte ta slut där, väl på Arlanda har Schyffert och Hellenius snott med sig både sushi och champagne från flygplanet som de gömt i sina fickor. Duon sätter sig sedan i en taxi, där festligheterna fortsätter.

– Vi hade också snott med oss champagne som vi satt och drack. Han skulle av vid ungefär samma som jag. Så det slutar med att halv fyra på julaftonsmorgon så är det bara jag och David kvar som står och kissar i snön i Vasaparken, lutade mot varandra och sjunger O helga natt med sushi i ena handen och champagne i andra. Det var en av de roligaste kvällarna jag har haft och jag kände inte honom innan. Jag blev helt förälskad. Han är helt fantastisk.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN