Nour El Refais ärliga ord om nya livet som mamma

Nour berättar nu om livet som mamma.

På Instagram berättar Nour El Refai om livet som nybliven mamma.
Nu hyllar hennes följare henne för de öppenhjärtiga orden.
”Du kunde inte beskriva det bättre”, skriver en.

Henrik Schyffert, 51, och Nour El Refai, 32, har varit ett par i sex år – även om förhållandet var väldigt hemligt under de två första åren. Tidigare i år avslöjade paret på sociala medier att de väntar sitt första gemensamma barn. Och i slutet av oktober välkomnade de sonen Sami till världen.

Strax innan graviditeten blev offentlig var Nour El Refai en av gästerna i Mårten Anderssons podcast Raw comedy-poddenm och berättade om hur hon ser på framtiden med sin partner.

– Nu har vi varit ihop i sex år, så det är inte jättekonstigt om vi skulle skaffa barn, men vi lever ändå särbo. Sen bor vi ihop väldigt mycket ändå, men vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn. Vi är jätteöverens, och det är fantastiskt. Det är den första person jag lever med som inte tycker det är konstigt att man vill vara särbo. Det är praktiskt och härligt, sa hon då.

Planen att vara särbos har varit fastställd sedan början och den verkar fortfarande hålla i sig. En av anledningarna var från första början att Nour har två katter och att Henrik är kattallergiker, men sedan i våras bor de båda katterna hemma hos Nours mamma. Trots det, och sonen födsel, står paret fast vid beslutet att inte flytta ihop. Men paret verkar lyckliga och nöjda med sitt särboliv.

Visar upp vardagen som nybliven mamma

Sedan sonen kom till världen har Nour El Refai uppdaterat sin Instagram frekvent med glimtar från det nya livet som mamma. Och hon är inte rädd för att visa upp den mindre glamourösa sidan av föräldraskapet. Nyligen hyllades hon av följarna när hon delade en bild på sig själv där hon poserade med en tröja, som Sami kissat ner.

Och nu uppdaterar Nour återigen sin Instagram med en bebisbild och skriver hur livet som nybliven mamma är. Hon förklarar att det inte alltid är lätt, men att de bra stunderna väger tyngre än de jobbiga.

”The gull. The gos. The fakkin bebislukt. När det är som allra allra jobbigast med dig så är det ändå bättre än mina bästa stunder när du inte var här. Mvh nykär mamma”, skriver hon i ett inlägg.

Följarna hyllar Nours inlägg

Till bilden väller kommentarer in med hjärtan-emojis och fina komplimanger. Det är även en hel del som skriver att de känner igen sig i det hon skriver.

”Så sant. Det är så skitjobbigt och så underbart – samtidigt.”, skriver en.

”Du kunde inte beskriva det bättre”, skriver en annan.

”Förstår dig till 100 %, att bli mamma är det mest omvälvande och underbara som finns.”, skriver ännu en.

FOTO: Instagram, TT/Claudio Bresciani