TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Henrik Schyffert hånar Bianca Ingrosso efter missen på Instagram

30 jan, 2022 
Henrik Schyffert och Bianca
Häromdagen råkade Bianca Ingrosso begå en översättningsmiss på Instagram.
Tabben gick inte obemärkt förbi Henrik Schyffert – som nu väljer att uppmärksamma detta i sin podd.
– Så jävla roligt, säger han.
Annons
Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”Brand logo
Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”

Komikerparet Henrik Schyffert, 53, och Nour El Refai, 34, har varit tillsammans i många år. Hösten 2019 fick de sitt första gemensamma barn, sonen Sami, 2. Henrik har sedan en tidigare relation sönerna Janne Schyffert, 23, och Ove Schyffert, 20.

Förra året blev Nour och Henrik sambor, efter hela åtta år som särbor. Anledningen är att det helt enkelt blev för besvärligt att bo på två olika håll, speciellt efter att sonen kom till världen.

– Nu kommer de att säga ”vad var det vi sa?” Men de hade rätt, så är det. Det är för jobbigt att flytta mellan två platser, sa Nour El Refai i deras gemensamma podcast när hon avslöjade nyheten.

Nours känga mot Julia Franzéns kravlista på assistenten

Nour och Henrik driver alltså en podd ihop, med titeln Nours Poddelipodd. Och Henrik. I denna pratar paret om aktuella ämnen och det är inte sällan en kändis kommer på tal.

Annons

Häromveckan pratade Henrik Schyffert och Nour El Refai om Bachelorette-profilen Julia Franzén, 31. Julia blev en riktig snackis när hon sökte en assistent, då kravlistan som de arbetssökande möttes av var väldigt lång och innefattade allt ifrån att väcka Julia på morgonen till att se till att hon dricker vatten om dagarna.

– Amen för i helvete, det är fan i mig inte okej! Det här är nästan inte ens roligt. Fyll på din vattenflaska själv, varför ska någon annan göra det för dig?, sa Nour El Refai när pojkvännen läste upp ett par av kraven i podden.

Henrik Schyffert hånar Bianca Ingrosso efter tabben

I det senaste avsnittet av Nour och Henriks podd är det en helt annan person som står på tapeten, denna gång handlar det nämligen om Bianca Ingrosso, 27.

Den senaste veckan har Bianca mötts av skarp kritik efter att hon la upp ett par bilder på en jacka, som är tillverkad i rävpäls. När Bianca skulle försvara sig mot kritikstormen la hon ut en Instagram story där hon förklarade att hon hittade jackan på sin vind. Men Bianca Ingrosso råkade då begå en miss, när hon översatte vind till ”wind” på engelska. Det rätta ordet är alltså ”attic”.

Nu passar Henrik Schyffert på att kommentera Biancas miss i sin podd.

– Bianca Ingrosso skrev så jävla roligt häromdagen, ”look at this jacket I found on the wind”. Man ska inte reta folk för det är klart man råkar säga fel ibland. Men liksom, den här jackan som kommer med vinden, säger han och skrattar.

Även Nour El Refai skrattar gott åt Bianca Ingrossos tabbe på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons