LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Henrik Schyffert om pappalivet – avslöjandet om relationen med Nour

25 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Henrik Schyffert fick sitt tredje barn när han var i 50-årsåldern.
Nu berättar han om känslorna att bli pappa sent i livet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fanny Lagerwall parade ihop Pernilla Wahlgren och Christian BauerBrand logo
Fanny Lagerwall parade ihop Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Henrik Schyffert, 55, är en av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer och är ständigt aktuell i diverse offentliga sammanhang. I höst är han aktuell med sin första egna stå upp-turné på fem år.

Det var just genom komedin som Henrik träffade komikern Nour El-Refai, 35, 2013. Komikerna blev ett par och har nu varit tillsammans i tio år. Tillsammans har de en son, Sami, 3. Dessutom har Henrik två barn från ett tidigare förhållande, Janne och Ove.

Henrik Schyffert om att bli pappa i 50-årsåldern

Henrik var 51 år när Sami kom till världen och Henrik har tidigare berättat om hur skillnaden att bli pappa nu jämfört med sina andra barn, när han gästade Renée Nyberg i Renées brygga 2021.

Annons

– Det är lite lugnare. Sen också det här att plastat frotté finns tydligen inte längre. Det var en nyhet för mig, det går undan där ute, berättade han då.

I en ny intervju med TT i samband med den nya komediturnén berättar Henrik återigen om känslan att återuppleva småbarnsåren, något han även kommer prata om på scenen.

– Det är så mycket som är annorlunda från när jag fick barn förra gången och jag pratar om det i showen, mina tillkortakommanden i en ny värld. Att vara äldst i sandlådan – det har något, berättade han då.

Därför var Henrik Schyffert och Nour El-Refai särbos

Något som blev uppmärksammat med Nour och Henriks relation var att de valde att inte bo ihop. Under nästan åtta år levde de som särbor. Paret hade två bostäder som de pendlade mellan tillsammans, men med fördelen att de när som helst kunde välja att spendera tid själva i en av bostäderna.

Annons

I en intervju med Damernas värld berättar nu Nour anledningen till varför hon och Henrik valde att leva som särbor under så många år.

– Vi bodde ihop, fast på två ställen, det var ganska naturligt då Henrik hade två barn sedan tidigare, mina bonusbarn. Det var inget konstigt men av någon anledning blev det en jättegrej i media att vi var särbos. Sen gjorde jag mig av med min lägenhet och köpte in mig i Henriks. För mig har det varit viktigt att vi båda äger den, jag vill känna att jag har min ekonomiska trygghet som är oberoende av någon annan, säger hon till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons