Hemligheten bakom Sverrirs superkropp i storfilmen

Hemligheten bakom Sverrirs superkropp i storfilmen

Skådespelaren Sverrir Gudnason la om livet för att se ut som Björn Borg i nya filmen. Nu avslöjar hans tränare hemligheten.

Det är i den nya filmen ”Borg” som skådespelaren Sverrir Gudnason, 38, tar sig an rollen som tennislegendaren Björn Borg, 61. Men för att göra rollen som tennismästaren rättvisa, tvingades skådisen att lägga om sitt liv drastiskt.

Under tre månader före det att inspelningarna drog igång, tränades Sverrir Gudnason bland annat intensivt av kändis-PT:n David ”D-Flex” Seisay, 50.

– Det var superkul! Vi körde fyra pass i veckan hela förra sommaren. Resultat är det grymmaste jag har sett tack vara Sverrirs otroliga disciplin, säger David Seisay till Gala Magazine.

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringers hårda ord mot Mikael Persbrandt

Förutom det intensiva träningsschemat, införde också kändistränaren några andra åtgärder för att få pli på skådespelarens kropp. Sverrir Gudnason tilldelades också en privat kock och ett strikt matschema, som såg till att han inte fick i sig några onyttigheter under träningsperioden.

– Det tog cirka 12 veckor, där vi körde på min privata träningsstudio måndag – fredag med vila. Dessutom anlitade vi en privat kock, Johan Appelgren, som lagade alla Sverrirs måltider. Det gjorde allting betydligt lättare, säger David ”D-Flex” Seisay till sajten.

David ”D-Flex” Seisay har tidigare tränat bland annat skådespelaren  Mikael Persbrandt, 53, inför hans medverkan i actionfilmen ”Hamilton – i nationens intresse”, som kom 2012.

– Den största utmaningen var att träna Mikael Persbrandt inför Hamilton-projektet, där han skulle se ut som en superhjälte. Det var svårt att få någon så muskulös under en kort tid, men det gick, har ”D-Flex” sagt till Aftonbladet.

LÄS MER: Sex anledningar till att vi älskar Sverrir Gudnason

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN