ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Helene Lundberg om skulderna – nu berättar hon om tuffa åren

16 jan, 2023 
Helene Lundberg
Helene Lundberg har synts till i en rad olika tv-program.
I en öppenhjärtig intervju berättar hon nu om utmattningen, skulderna och dejtinglivet.
– Jag har alltid velat synas och höras, säger Helene.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarnaBrand logo
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarna

Många känner nog igen Helene Lundberg, 50, från realityserien Ullared där hon var med i hela sju säsonger. Men att synas och höras i tv är något hon gärna gör och har även medverkat i Hemliga beundrare och Lyxfällan.

Under sin medverkan i Ullared blev hon uppmålad som en storshoppare och 2019 fick hon hjälp med att få bukt på sin ekonomi i Lyxfällan. I en intervju med Hänt berättar tv-profilen att hon ett par år senare ville att de skulle komma tillbaka då hennes skulder inte var avbetalda.

– Jag ville ju att de skulle komma hit igen, men de vägrade ju. Det var 2021 tror jag. Jag tyckte ju inte att jag fick så mycket hjälp som jag trodde. Sen är jag inte otacksam, absolut inte, det tackar jag för. Jag fick ju verkligen tjata för att komma med, jag hade ju sökt tre gånger till programmet.

Annons

Idag är skulderna ännu inte avbetalda och hon försöker leva efter en budget som hon lärde sig under sin medverkan i programmet.

– Jag försöker hålla budget och sådär, för det fick jag ju lära mig i programmet, berättar Helene för Hänt.

Började studera – är nu sjukskriven igen: ”Tyvärr”

Helene har tidigare öppnat upp sig om att hon tampades av utmattning och varit sjukskriven. Men i fjol fick hon tillbaka energi och började studera upp sina betyg med målet att komma in på en utbildning.

Samtidigt som hon studerade så arbetade hon och tog hand om sina fyra barn på egen hand – så tillslut sa kroppen ifrån ännu en gång och hon är idag sjukskriven igen.

Annons

– Jag är tyvärr sjukskriven. Jag var ju i en period för 1,5 år sedan. Men sedan försökte jag både studera och jobba samtidigt, plus att jag ju tar hand om mina barn ensam. Och det gick väl sådär kan man väl säga, berättar Helene för Hänt.

I dagsläget är hon sjukskriven i två månader till för att sedan börja arbetsträna – något hon är skeptisk till.

– Jag är sjukskriven i två månader till, sen är väl tanken att jag ska börja arbetsträna, och se om jag klarar det. Jag både vill och inte vill, för jag känner mig inte redo än.

Helenes önskan om en comeback i Ullared

Men att synas och höras i tv är något hon fortfarande drömmer om att göra. Hennes förhoppning med studierna var att kunna utbilda sig till något inom radio.

– Jag skulle jobba med radio. Jag vill ju jobba med någonting sådant. Jag har alltid velat synas och höras.

Annons

– Jag håller mima tummar, för det är något som jag gillar. Jag får frågan ofta om det blir någon mer säsong av Ullared.

Nu berättar hon dessutom att hon sökt till ett annat program – men vad det är vill hon ännu inte säga då hon fortfarande väntar på besked.

Ullared-profilen om sitt kärleksliv – nu berättar hon

Helene lever som singel i Skara och har fyra barn som hon tar hand om ensam. Hon medverkade i Hemliga beundrade med förhoppningen om att träffa den stora kärleken men några gnistor uppstod inte.

Men dejtar gör hon allt och nu avslöjar Helene att hon faktiskt dejtar en man.

– Jag har haft några dejter men en och samma man, men jag skyndar långsamt. Tidigare har jag rusat in i förhållanden och det har inte blivit bra. Så nu kör jag en annan taktik här och tar det långsamt.

FOTO: Viaplay

Annons