ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Helena Janebrinks stöd till Casper Janebrink under Bingolotto

23 dec, 2022 
Helena janebrink
Casper och Helena Janebrink skilde sig i början av år 2022.
Men inför uppesittarkvällen i Bingolotto är Helena självklart en trogen tittare även när ex-maken ska uppträda.
Nu berättar hon om traditionen i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

I början av året gick Arvingarna-sångaren Casper Janerbrink, 52, ut med att han och dåvarande hustrun Helena Janebrink, 45, skulle skiljas. Detta efter att de hade levt ihop i över 20 års tid.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper när han offentliggjorde nyheten.

Sedan dess har mycket hänt i de bådas liv och därav ser julen i år inte ut som den brukade göra. Casper har fått tillökning i familjen då han och flickvännen Therese Andersson, 35, i höstas blev föräldrar till den lille pojken Hugo.

Så firar Casper och Helena sin första jul efter skilsmässan

Dennis Janebrink, 76, har tidigare avslöjat att sonen Casper och hans nya familj kommer att fira julen hemma hos honom. Det sa han nämligen i en intervju med Hänt.

Annons

Casper och Helena har tillsammans barnen Alice, 19, och Felix 17, och det blir tillsammans med de som Helena i år kommer att fira julen.

”Jag, barnen och vår hund Chilli firar julen tillsammans med mina föräldrar och släkt. Mysigt blir det med uppesittarkväll och julafton”, skriver Helena i ett sms till Hänt.

Stödet till ex-maken efter uppbrottet – kollar Bingolottos uppesittarkväll

Någon som Helena kommer att få se under uppesittarkvällen är ex-maken Casper som tillsammans med Arvingarna är en av gästerna i Bingolottos program. Men även om Casper och Helena inte längre är ett par verkar det givet för henne att kolla programmet som exet ska uppträda i.

Är uppesittarkvällen tradition för dig?

”Tradition ja. Att umgås med nära och kära, äta gott, spela spel tillsammans med mer”, skriver Helena i ett meddelande till Hänt.

Vad Helena däremot inte vill svara på är just vad hon tycker om årets gäster.

FOTO: Privat/TT

Annons