Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena Hyséns kritik mot familjens tv-serie: ”Helt fel bild”

29 okt, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Helena Hysén kritiserar egna programmet
I den nya tv-serien Hyséns på Kanal 5 får vi följa hela familjen Hysén – inklusive Glenn Hyséns ex-fru Helena Hysén. Nu berättar hon för Hänt att bilden av henne i serien framställs fel.
Annons

Fotbollsikonen Glenn Hyséns, 58, exfru Helena Hysén, 56, har seglat upp som reality-tv:s nya drottning. Något hon dock opponerar sig emot är hur hon ibland framställs i rutan.

– Jag är INTE bitter. Det är ett sådant fult och äckligt ord. Jag är inte bitter, jag är glad att jag kom därifrån, säger Helena upprört till Hänt och syftar på Glenn.

Helena påstås förbjuda sina barn Anton, Annie och Alexander att träffa Glenns nya kärlek Camilla Lendott, 49, men så är inte fallet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Barnen är 25, 28 och 31 år gamla. Jag tror nog de kan bestämma själva vad de vill göra och inte. Däremot kanske jag inte vill att de ska gå dit när det hela är ett spel för tv-tittarna, det är dubbelmoral. Jag har aldrig nekat mina barn att träffa Camilla utan det är deras val.

Helena hävdar att Glenns vilja till att barnen ska hälsa på honom, och att hans nuvarande kärlek Camilla och Helena kanske ska träffas, bara är ett spel för gallerierna.

Annons

– Var fan har han varit under de här åtta åren sedan vi separerade? Det är jag som får trösta vår dotter Annie när Glenn glömmer bort hennes födelsedag. Sen ska han plötsligt hoppa fram för att det är ett tv-program…

Trots allt tjafs ångrar inte Helena sin medverkan i programmet:

– Jag ångrar ingenting. Jag kan gå med huvudet högt ur serien och jag har inte bara fått skit utan också jättemycket beröm från folk ute i landet. Sedan har jag fått några hatmejl också, men min son Anton och jag diskuterar programmet och hur det vinklas, han säger ”bry dig inte mamma, det är inte schysst. Det ger helt fel bild av dig”.

Även om Helena inte vill ha Glenn tillbaka så sörjer hon en sak och det är att deras tidigare vänskap nu är borta.

– Vi kunde ses på stan och ta en fika och de första åren efter separationen firade vi jul tillsammans, men det går inte längre. Den sköna vänskap vi hade är borta och det är synd.

Annons

Helena tror att seriens framgång beror på att de är ärliga och visar upp en familjs brister och tillkortakommanden som folk kan känna igen sig i.

– Vi är vanliga människor med vanliga problem. Den glamour de har i Stockholm finns inte här i Göteborg. Vi får inte 75 000 blöjor hemskickade till oss, säger hon och syftar på Wahlgrens som sänds i samma kanal.

FOTO: Ibl

Annons