LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anton Hysén: Så mycket tjänar jag på Hyséns

24 okt, 2018 
AvOla Brising
Anton Hysén om hur mycket pengar han tjänar på Hyséns
Anton Hysén jobbade tidigare deltid. Nu kan han försörja sig helt på sin medverkan i realityserien Hyséns.
Annons

I realityserien Hyséns har det varit mycket fokus på Glenn Hyséns, 58, triangeldrama med nya sambon Camilla Lendott, 49, och ex-frun Helena Hysén, 56. Det är tillsammans med Helena som den tidigare fotbollsstjärnan har barnen Alexander Hysén, 31, Anton Hysén, 27, och Annie Hysén, 23, och tittarna har fått se hur Anton och Annie hamnar mitt emellan i deras svavelosande konflikt, hur de känner som att de hela tiden tvingas välja sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I senaste avsnittet var det Anton som gjorde sitt bästa för att medla mellan föräldrarna, men utan någon större framgång. Även om det tär en del på honom att lämna ut sig känslomässigt för hela svenska folket berättar sonen i en intervju med Aftonbladet:

– När det gäller mig själv så har jag inte direkt några gränser och kan snacka om allt. Jag har inte hållit tillbaka något. Det jag kanske varit lite orolig för, eller funderat kring, det är det som ni sett på tv nu. Att vi inte umgås med alla i familjen, och att det har varit lite tjafs och problem med pappas sambo.

Annons

Även om Anton Hysén från början tyckte det var viktigt att visa upp en bra bild av familjen i tv, så har han tänkt om. Nu ser han det som att det är bra att folk får se att även dom har privata problem som är svåra att reda ut. Dessutom är han minst sagt nöjd med sin medverkan eftersom pengarna som rullat in gjort att han inte längre behöver ha ett vanligt jobb.

– Jag ska inte klaga. Det är rätt schysst betalt. Jag jobbade deltid innan, men det gör jag inte längre. Nu funderar jag på vad jag ska göra i nästa steg. Jag hoppas lite på en säsong två av ”Hyséns” så kan jag jobba med det.

Frågan är dock hur stor möjlighet det kommer att finnas för en fortsättning av programmet. Det senaste avsnittet som sändes igår i Kanal 5 hade inte mer än lite drygt 200 000 tittare, en siffra som knappast är så imponerande även om realityserier med kända familjer är något produktionsbolagen de senaste åren valt att satsa hårt på. Både “Wahlgrens värld” och ”Parneviks” har ju blivit stora succéer.

Annons

Dock väntar sig inte Anton att han och Glenn ska få en riktigt lika stor skjuts i karriären som Bianca Ingrosso, 23, eller hennes mamma Pernilla Wahlgren, 50.

– Jag och pappa är väldigt annorlunda om man jämför med Pernilla och Bianca. De verkar sjukt drivna och farsan och jag är jävligt slappa. Det låter klyschigt men jag vill ha kul och tar det lite som det kommer dag för dag. Så är farsan också, förklarar Anton.

Förutom karriären är en sak han tänker hoppas mycket på att snart hitta en ny pojkvän. När Hänt pratade med honom i slutet av sommaren förklarade han:

– Jag är fortfarande singel. Det känns som om jag alltid är singel. Det är svårt att hitta någon, jag är lite kräsen.

Foto: Ibl, Kanal 5

Annons