Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Helena Hyséns hemliga kärlek efter skilsmässan: ”Grekisk gud”

22 okt, 2018 
AvOla Brising
Helena Hysén berättar om kärleken efter skilsmässan
Det tog lång tid för Helena Hysén att komma över Glenn Hysén. Äntligen har hon lyckats bli förälskad igen.
Annons

Ett återkommande tema i de första avsnitten av realityserien Hyséns är Glenn Hyséns, 58, dåliga relation med ex-frun Helena Hysén, 56, som han har barnen Alexander Hysén, 31, Anton Hysén, 27, och Annie Hysén, 23, med. Så även i kvällens avsnitt där Helena berättar om hur hennes värld helt rasade samman då hon såg att Glenn fick ett sms från kvinnan han var otrogen med på självaste julaftonskvällen 2010.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är klart det kändes efter 27 år att få en sån käftsmäll på julafton, säger Helena Hysén.

Hon fortsätter med att berätta:

– Jag köpte säkert tio stycken serviser på Ikea som jag drog i väggen. Jag kände mig så orättvist behandlad.

Dock hävdar Helena Hysén att hon inte längre har några känslor för Glenn Hysén. Detta trots att de inte krävs mycket för att hon ska triggas till att bli förbannad på honom.

Annons

– Det där var för länge sen och jag har släppt det, men ibland kan det komma tillbaks och då eldar jag upp mig lätt, förklarar Helena.

Hon vägrar ha någon som helst kontakt med ex-makens nya sambo Camilla Lendott, 49, och vill inte heller låta barnen träffa henne. Sedan skilsmässan har Helena Hysén själv varit singel. De erfarenheter hon gjorde med Glenn gör att hon har svårt för att lita på folk och att släppa in dem i sitt liv. Men i Expressen avslöjar Helena att hon har en hemlig kärlek. Hon har blivit riktigt förälskad i en man för första gången på länge:

– Jag dejtar ingen, men det är en som jag är lite intresserad av. Jag har ett litet intresse. Han är ganska het. Jag tror att han vet att jag tycker det, men därifrån till att vi ska träffas vet jag inte.

På frågan om hon kan säga vem mannen hon i hemlighet trånar efter är svarar hon:

– Nej, haha. Det kommer jag aldrig att göra.

Dock lägger hon därefter till:

– Jag tycker bara att han är het, en liten grekisk gud.

Foto: TV3

Annons