ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena om ändringen i Sveriges mästerkock – sanningen om Tommy Myllymäki

22 feb, 2023 
Helena och Tommy

Helena Ekman blev känd genom Sveriges mästerkock 2022.
Nu berättar hon om sina tankar kring den nya jury-medlemmen Tommy Myllymäki.
”Som deltagare skapade det en laddad stämning av skräckblandad förtjusning”, skriver Helena i ett meddelande till Hänt.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet härBrand logo
Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet här

Helena Ekman blev ett välkänt ansikte för det svenska folket då hon medverkade i Sveriges mästerkock 2022. Ett år senare har det nu blivit dags för en ny säsong, även denna följer Helena som är en trogen tittare.

”Givetvis kollar jag på den! Tycker att deltagarna har klarat utmaningarna riktigt bra. Jag bjöd över Maryam för att laga lite mat med henne, så vi lagade en rätt från Jemen förra veckan”, skriver Helena i ett meddelande till Hänt.

Helena Ekmans insikt efter att ha sett Tommy Myllymäki i tv-rutan

Under säsongen som Helena tävlade bestod juryn av Mischa Billing, Markus Aujalay och Tom Sjöstedt men inför denna säsong har förändringar gjorts. Den prisbelönta kocken Tommy Myllymäki klev nämligen in och tog över efter att Markus bestämt sig för att lämna uppdraget.

Annons

Efter att ha sett Tommy i sin nya roll har Helena gjort en insikt, nämligen att Tommy och Markus är rätt olika i rollen.

”Markus var lite hårdare mot oss än vad Tommy är mot nuvarande deltagare”, skriver Helena.

Vad tycker du om att Markus var hårdare än vad Tommy är då?

”Som deltagare skapade det en laddad stämning av skräckblandad förtjusning”.

Så lever Helena Ekman efter Sveriges mästerkock

För Helena har framgångarna varit stora sedan programmedverkan. Hennes liv är fortsatt fyllt av fart och fläkt och kanske kommer hon dessutom dyka upp i tv framöver. Dörrarna är iallafall inte stängda för att hon ska ställa sig framför kameran igen.

”Jag ska på en skidresa till Åre på sportlovet. Bostad Direkt fyller 30 år så det kommer bli en hemlig resa i vår…Jag har alltid många järn i elden så vem vet nästa gång ni får se mig på TV – för tv-produktion var jättekul och det var inte sista gången….”

Sveriges mästerkock sänds onsdagar 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

Annons