LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Bergström skakad av dödsfallet – bottenlösa sorgen

05 feb, 2024 
Jojje har stått vid Helena Bergströms sida i 18 år.
Nu har han gått bort och för Helena är sorgen total.
”Ord kan inte beskriva den kärlek, glädje, ditt stöd och din trofasthet som du har gett mig under alla år.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergström om dystra beskedet: ”Det var en kul upplevelse”Brand logo
Helena Bergström om dystra beskedet: ”Det var en kul upplevelse”

Helena Bergström, 60, är en av våra mest ikoniska skådespelerskor. Hon debuterade i tv-rutan 1978 och sedan dess har vi sett henne i filmer som Änglagård, Sista dansen och Livet är en schlager.

När det kommer till privatlivet är Helena gift med Colin Nutley, 79, sedan massa år tillbaka. Helena och Colin träffades för första gången under arbetet med filmen Black Jack 1990. Idag är paret gifta och har två gemensamma barn, Molly, 28, och Tim Nutley, 26. Och Colin Nutley har även sonen Daniel Nutley från sin tidigare relation.

Helena har tidigare berättat att hon står väldigt nära sin familj. Men det finns även något annat som hon älskar och har gjort hela livet; nämligen hästar.

Helena Bergström om kärleken till hästar

Helena har tidigare berättat för SVD om sin kärlek till de ståtliga djuren.

Annons

– Redan vid sju på lördag morgon är jag vid stallet. Jag har älskat hästar sedan jag var fem år och min stora barndomsdröm var att få hopptävla. När jag fyllde 40 köpte jag till slut häst. Man kan väl säga att det var någon sort kris – när killarna köpte motorcykel köpte jag hopphäst, har hon sagt i en intervju och fortsatte:

– Min mamma tyckte jag var helt knäpp i huvudet. Inte heller Colin är särskilt intresserad, han vet inte mycket mer om hästar än att de har fyra ben. Men för mig är det oerhört avstressande att rida, ett slags yoga.

Helena Bergström om sorgen: ”Fruktansvärt smärtsamt”

I 18 år har Helena haft sin älskade häst Jojje vid sin sida. Fram tills nu.

I ett inlägg på Instagram berättar Helena om den ofattbara sorgen.

”Min älskade, älskade Jojje. Ord kan inte beskriva den kärlek, glädje, ditt stöd och din trofasthet som du har gett mig under alla år. Du fick 23 fantastiska år och jag har äran att fått vara vid din sida i 18 av dem och nu ända till slutet. Det är så fruktansvärt smärtsamt och jag känner en sådan bottenlös saknad men också en enorm tacksamhet.”, skriver Helena och fortsätter:

”Du var en fullständigt unik individ och det är så många tvåbenta och fyrbenta som du har påverkat under din livstid.Bara genom att vara du. Nu betar du på gröna ängar, galopperar och bockar. Precis som du ska ha det. Precis som du ska vara. Vi ses på andra sidan. Jag älskar dig till evigheten och tillbaka”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons