LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Bergström och Colin Nutleys storbråk i kulisserna: ”Nu får det fan vara nog”

29 okt, 2023 
Helena Bergström gästar programmet Hellenius hörna och kommer in på en händelse när hon och maken Colin Nutley inte riktigt kom överens.
– Nu får det fan vara nog, säger Helena.
Annons
Helena Bergström om dystra beskedet: ”Det var en kul upplevelse”Brand logo
Helena Bergström om dystra beskedet: ”Det var en kul upplevelse”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergström, 59, är en av våra mest ikoniska och folkkära skådespelerskor. Hon debuterade i tv-rutan 1978 och sedan dess har vi sett henne i filmer som Änglagård, Sista dansen och Livet är en schlager.

Men på senare år har hon satsat mer på regissörkarriären tillsammans med sin make Colin Nutley. Helena och Colin träffades för första gången under arbetet med filmen Black Jack 1990. Idag är paret gifta och har två gemensamma barn, Molly och Tim Nutley. Och Colin Nutley har även sonen Daniel Nutley från sin tidigare relation.

Helena Bergströms långa relation med Colin Nutley

Makarna har varit tillsammans i massvis år och det är väl självklart att man kan rycka ihop ibland eller småtjaffsa precis som alla andra par. Nyligen gästade Helena programmet Hellenius hörna då programledaren David Hellenius kom in på hur det går till när makarna skriver manus tillsammans.

– Nu är man tvungen att skriva ett manus för att få finansiering, det är mycket hårdare idag. Vi gjorde en tv-serie som heter bröllop, begravning och dop. Då var vi tvungna att skriva manus och och då åkte vi bort för att skriva, säger Helena.

Helena Bergström om bråket med Colin bakom kulisserna: ”Jag sa inte att det blir skilsmässa”

Paret begav sig till ett hotell i Grekland för att få inspiration och bara fokusera på skrivandet.

– Han gick runt där i hotellrummet, lite djur i bur sådär. Men när han blev för mycket och vi inte kom någon vart då sa jag ”nu får det fan var nog” apråpå att bråka. Så då gick jag ut ur den stora dörren, jag sa inte att det blir skilsmässa, eller jag kanske sa det.

Helena gick sedan ut i den heta utlandsvärmen och smällde igen dörren.

Men kort efter det gick Helena tillbaka och fick ett kärleksfullt bemötande av Colin.

– Då sa han hey darling och då hade vi en ingång, säger hon.

FOTO: TV4, TT

Annons