Hedda Stiernstedt om tillskottet i familjen med sambon Alexis Almström

Hedda Stiernstedt och Alexis Almström

Foto: TT

Hedda Stiernstedt är aktuell med den fjärde säsongen av Vår tid är nu.
Även i privatlivet händer det grejer – nu har hon och pojkvännen Alexis Almström nämligen utökat familjen.

Hedda Stiernstedt, 32, har tagit det svenska folket med storm genom sin medverkan i Vår tid är nu. Både karaktären Nina Löwander och SVT-serien har hyllats rejält och just nu är Hedda aktuell med den fjärde säsongen.

I serien är det Charlie Gustafsson som spelar Heddas stora kärlek men i det verkliga livet heter mannen som fångat hennes hjärta Alexis Almström, 35. Tidigare har Hedda varit tveksam till att berätta om sitt privatliv i offentligheten men allt eftersom har hon börjat dela med sig allt mer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hedda Stiernstedt och Alexis Almströms okända förlovning

I somras avslöjade Hedda bland annat att paret är förlovade, något som skett i smyg. Det var i ett inlägg på Instagram som Hedda Stiernstedt offentliggjorde den tidigare okända relationsstatusen.

”Jag framkallade precis en filmrulle och hittade den här bilden från december när vi bodde i Paris en månad för att skriva och jag skrikskrattar där för Alexis hade precis friat och jag hade sagt ja och min bästa vän var där och tog kort och vi hade druckit upp all skitäcklig cava de hade på La perle så vi gick hem och drack allt vin vi hade i lägenheten istället”, skrev då Hedda.

I samma inlägg berättade Hedda att paret hade planerat att gifta sig samma dag som inlägget publicerades men grund av pandemin tvingades deras planer skjutas upp.

LÄS MER: Charlie Gustafsson om kärlekslyckan med Amy Deasismont

Heddas egna ord om stora glädjen efter familjetillskottet

Idag lever Hedda och Alexis i en lägenhet i Vasastan, i Stockholm. Förutom dem två så har de även skaffat sig en tredje familjemedlem. Hunden Majken klev nämligen in i deras liv då Hedda blev dagmatte under pandemin.

– Jag blev så deppig och behövde komma ut i friska luften, så jag hörde mig för i bekantskapskretsen om det var någon som hade behov av en dagmatte, och så kom Majken in i vårt liv, säger Hedda Stiernstedt till tidningen Hemtrevligt.

– Hon är en british staffordshire bull terrier och är verkligen världens finaste hund. Hon bor med oss en tredjedel av tiden och hon sprider så mycket kärlek omkring sig och har kommit att betyda så mycket för oss. Nu har hon dessutom gjort filmdebut! Det var i Alexis nya film som han gjort för Netflix. Hon var jätteduktig!

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens nya relationsbesked – efter romansryktena

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs otäcka skada i Let's dance – berättar nu

Senaste nytt