LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hedda Stiernstedts hemliga förlovning med Alexis Almström

22 aug, 2020 
Alexis Almström och Hedda Stiernstedt är förlovade
I dag skulle skådespelaren Hedda Stiernstedt ha gift sig. Men bröllopet var tvungen att ställas in. Det avslöjar Vår tid är nu-stjärnan.
Annons
Hedda Stiernstedt om familjens oroBrand logo
Hedda Stiernstedt om familjens oro

Skådespelaren Hedda Stiernstedt, 32, var länge tyst om sin pojkvän, rapparen Alexis Almström, 35. De har levt ihop i över åtta år, men när hon får frågor om kärleken har hon konsekvent valt att avböja från att svara.

– Jag försöker bara hålla mitt privatliv otroligt privat. Sedan kan jag vara personlig och prata om mig, men de tillhör mitt privatliv, har Hedda tidigare sagt i podcasten Schulman Show.

Oväntade avslöjandet om pojkvännen

Men det ändrades tidigare i sommar. Då öppnade hon nämligen upp och berättade om hur deras första tid tillsammans.

–  Vi träffades första gången när han spelar på Debaser. Senare när vi är i logen känns som att en stöt går genom hela kroppen när han lägger sin hand på min axel, berättar hon om i sitt sommarprat.

–  Jag ser stjärnor när han kramar mig. Inte gulliga stjärformade stjärnor, utan det skimrar och jag har svårt att andas. Syrebrist. Allt blir svart. Han luktar som ett barndomsminne och jag mår riktigt riktigt illa, säger Hedda om sin stora kärlek, förklarar hon vidare.

Annons

De bor nu tillsammans i en lägenhet i Stockholm.

Avslöjar hemligheten med Alexis

Nu avslöjar ytterligare detaljer om deras relation – och berättar att de i hemlighet är förlovade! I ett Instagram-inlägg berättar hon att året 2020 har varit tufft.

”Men jag framkallade precis en filmrulle och hittade den här bilden från december när vi bodde i Paris en månad för att skriva och jag skrikskrattar där för Alexis hade precis friat och jag hade sagt ja och min bästa vän var där och tog kort och vi hade druckit upp all skitäcklig cava de hade på La perle så vi gick hem och drack allt vin vi hade i lägenheten istället”, skriver hon.

Hon berättar vidare:

”Jag tvingade alla att byta om för att vi skulle ha iaf en bild där jag inte har en Keith Flint T-shirt på mig för det skulle kännas mer högtidligt då och vi bestämde ett datum direkt för när man vet och boyz II men spelades och jag tänkte att jag aldrig förut varit gladare”.

Inlägget lades upp på förmiddagen, och stjärnskådespelaren berättar att var i dag som bröllopet skulle ha ägt rum.

”Men världens undergång och en pandemi kom emellan och 2020 är ett svart hål som mest bara tar”.

Hon hoppas på att det ljusnar i framtiden och avslutar inlägget med en kärlekshyllning:

”Och jag vet att jag säger det nästan aldrig på internet för jag vill ha dig för mig själv men Alexis jag är din! Jag älskar dig!”.

Bild: Instagram, Karin Törnblom/TT

 

Annons