TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hatet mellan "Ex on the beach"-deltagarna: "Jag har aldrig stött på en vidrigare människa"

28 maj, 2015 
AvElisabeth Andersson
"Ex on the beach" må vara slut, men allt drama och bråk upphör inte. Nu berättar Emelie Rydberg om hatet mot Sara Bolay.
Annons

”Ex on the beach” må vara slut för den här gången men känslorna fortsätter att svalla. De flesta av deltagarna har löst sina meningsskiljaktigheter, men inte alla. Emelie Rydberg och Sara Bolay blev osams redan inne i huset då Emelie hånglade med Saras ex Oskar Pavek. De löste det då men sedan de kom hem har det skurit sig rejält mellan de forna vännerna igen.

– Sara är en mobbare och översittare. Jag har aldrig stött på en vidrigare människa, säger Emelie Rydberg till Hänt.

Emelie berättar att hon känt sig uthängd på sociala medier av Sara Bolay och att hon även fått elaka kommentarer från Sara som också ska ha fryst ut Emelie under tiden i huset:

– När jag var vän med Sara var allt jättebra men så fort jag blev ovän med henne kändes det som om majoriteten i huset vände sig emot mig, säger Emelie.

Sara Bolay och Emelie Rydberg rök ihop redan inne i huset. Foto: Kanal 11
Sara Bolay och Emelie Rydberg rök ihop redan inne i huset. Foto: Kanal 11

Sara Bolay i sin tur upprördes av att Emelie i programmet sagt att hon ångrat hånglet med Oskar – bara för att på sociala medier senare säga att hon inte ångrat något alls.

Annons

– När jag frågade varför sa Emelie att hon gjorde det för följarna och det gillade inte jag, säger Sara till Hänt.

Trots detta kan Sara Bolay tänka sig att sluta fred med Emelie Rydberg – men ambitionen är inte ömsesidig:

– Om jag hade fått välja mellan ett skott i huvudet eller att bli vän med Sara igen hade jag valt ett skott i huvudet, säger Emelie.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons