Eric Saade talar ut om relationen till Nicole Falciani: "Vi har ett förhållande"

Det har länge ryktats om att bloggaren Nicole Falciani ska vara Eric Saades nya flickvän. Nu bekräftar artisten att de har ett förhållande.

Det har länge ryktats om en fling mellan Eric Saade, 24, och Nicole Falciani, 18, och i Metros “Fråga mig” bekräftar nu artisten att de har en relation, även om han skruvar på sig en stund innan han svarar.

– Vi har ett slags förhållande. Vad vi har för förhållande det sparar vi för oss själva. Men det är en väldigt trevlig tjej, säger han.

Spekulationerna om att det var något mer än bara vänskap mellan Eric och bloggaren fick riktig fart när de nyligen semestrade tillsammans i Marbella.

Eric Saade postade en strandbild på Nicole Falciani. Foto: Instagram

Eric Saade postade en strandbild på Nicole Falciani. Foto: Instagram

Eric postade en bild på Nicole på stranden på sin Instagram, och Nicole lade upp en bild där man ser två personer skåla i bubbel vid en pool. Enligt Expressen ska bilden föreställa Eric och Nicole.

– Vi träffades första gången på en intervju. Hon intervjuade mig för en annan tidning. Det var två eller tre år sedan så, det var väldigt länge sedan, berättar Eric Saade.

Nicole Falciani lade också upp en semesterbild. Foto: Instagram

Nicole Falciani lade också upp en semesterbild. Foto: Instagram

Artisten berättar också i intervjun att han har varit otrogen, något som han inte är stolt över.

– Det var det dummaste jag gjort i hela mitt liv, helt klart. Man lär sig en läxa. Det finns inget bra svar på frågan varför, för det finns inget som rättfärdigar det. Det enda svaret som jag kan ge är att jag var dum i huvudet, säger han.

Eric Saade har tidigare haft ett omtalat förhållande med Molly Sandén. De var ett par i drygt tre år, tills de gjorde slut 2012.

Andra läser också:

Agneta Sjödins nya kärlek – gift vd: ”De träffades på en kändisfest”

Henrik Zetterberg och Emma Zetterberg blir föräldrar: ”Det känns riktigt roligt”

Jättebråket i ”Ex on the beach”: ”De är hemska människor”

SENASTE NYTT!