TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jättebråket i "Ex on the beach": "De är hemska människor"

27 maj, 2015 
AvElisabeth Andersson
Det största dramat i "Ex on the beach" bröt ut efter att Bella och David varit på dejt med övernattning – något som Josephine inte uppskattade.
Annons

Gårdagens avsnitt av “Ex on the beach” bjöd på en rejäl portion drama. Bella Davis och David Rohlén fick gå på dejt, och fick sedan välja att tillbringa natten på ett lyxigt hotell, eller återvända till huset med de andra.

De valde att stanna kvar och Josephine Qvist, som flera gånger berättat om att hon fortfarande har känslor för exet David, uppskattade inte alls valet. När David och Bella kom tillbaka till de andra blev det bråk mellan Bella och Josephine.

– Du är så fucking jävla falsk så det är äckligt, sa Josephine, som backades upp av deltagarna Emelie Rydberg, Sara Bolay och Anna-Lisa Herascu.

Josephine Qvist backades upp av Emelie Rydberg, Sara Bolay och Anna-Lisa Herascu.
Josephine Qvist backades upp av Emelie Rydberg, Sara Bolay och Anna-Lisa Herascu. Foto: Kanal 11

– De är hemska människor som gillar att mobba ut folk. Jag stod själv mot dem, sa Bella i programmet.

Annons

– Jag har inga problem med att vi var fyra mot en. Vi är alla vänner med Josse och kommer alltid ta hennes parti. Bella gjorde fel och hon får stå för det, sa Anna-Lisa.

Dramat eskalerade med att Sara Bolay hällde vatten över Bella. Till sist tog Bella beslutet att lämna huset tillsammans med kompisen Jade Duvstjärna.

– I huset var Sara som en mobbare som alla var rädda för om jag ska vara ärlig, men i dag har vi löst det mesta och det är no hard feelings längre, skriver Bella i ett mejl till Hänt.

Bella och Jade valde att lämna huset efter bråket.
Bella Davis och Jade Duvstjärna valde att lämna huset efter bråket. Foto: Kanal 11

I dag har Bella Davis lagt allt bakom sig men hon berättar att hon inte mådde alls bra inne i huset. Hon tycker att hon blev mobbad av de andra tjejerna och hon är glad att hon valde att lämna programmet.

Annons

– När det kommer till en gräns där jag känner att det blir mobbning så tänker jag inte finna mig i det, skriver hon.

Josephine Qvist har bloggat om händelsen och skriver att hon inte anser det vara mobbning och att hon själv är emot mobbning.

– I dag är jag och Bella vänner och jag har bett om ursäkt för min del, skriver hon.

– Hon har bett om ursäkt och jag har strykit ett streck över det, men sedan vet jag inte om jag kommer kunna umgås med henne, skriver Bella.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons