Henrik Zetterberg och Emma Zetterberg blir föräldrar

Mot slutet av sommaren väntar nya utmaningar. "Robinson"-Emma och Henrik Zetteberg blir föräldrar.

Makarna Emma, 36, och Henrik “Zäta” Zetterberg, 34, går i väntans tider. I slutet av sommaren väntar de sitt första gemensamma barn.

– Det känns såklart riktigt roligt. Vi är väldigt förväntansfulla, säger hockeyspelaren till Aftonbladet.

Makarna bor i en villa i Detroit där Henrik är lagkapten för Detroit Red Wings. Hockeysäsongen är över sedan några veckor tillbaka och makarna har nu fullt fokus på familjens kommande tredje medlem. Först vankas dock den årliga semestern till Sverige. De har ett nytt sommarhus i Skånska Mölle sedan i höstas.

– Ja, men det blir lite av blixtvisit i år. Vi flyger bara hem och hälsar på lite grann. Sedan åker vi tillbaka hit till Michigan och förbereder oss för stora ankomsten, berättar Henrik.

I sommar är det dags! Då blir Emma Zetterberg och Henrik Zetterberg föräldrar. Foto: IBL

I sommar är det dags! Då blir Emma Zetterberg och Henrik Zetterberg föräldrar. Foto: IBL

De vet ännu inte om det är en pojke eller flicka som väntar dem.

– Det får bli en överraskning, säger NHL-stjärnan.

Paret som träffades våren 2006 förlovade sig två år därpå när Henrik gick ner på knä och friade. Emma som tidigare varit tillsammans med bland andra modellen Markus Schenkenberg, 46, var eld och lågor över den kärlek hon kände när hon träffade Henrik.

– Jag har aldrig känt så här förut. Det är en så häftig känsla att få uppleva. Jag hoppas verkligen att alla får vara med om det någon gång i livet. Henrik är en fantastisk person, han är så ödmjuk, har den tidigare tv-profilen berättat i Plaza Kvinna.

Emma är förutom sin medverkan i “Expedition: Robinson 2001″och “Expedition: Robinson 2003” som hon vann, även känd som programledare för bland annat “Dolce Vita” på Kanal5. När hon just hade träffat Henrik pendlade hon mellan Stockholm och Detroit, men bestämde sig till slut för att ge upp karriären och flytta till kärleken. Paret gifte sig i Brunnsby kyrka den 23 juli 2010.

– Jag följde mitt hjärta. Och det är en av de modigaste sakerna jag någonsin gjort. Folk får tycka vad de vill, jag ville gå min egen väg.

Andra läser:

“Sex and the city”-stjärnan död: “Hon lever kvar i hjärtat”

Därför tvingades Lotta Engberg avslöja skilsmässan: “Hon hade inget val”

Den här versionen av “Heroes” är nästan ännu finare än originalet

SENASTE NYTT!