LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hasse Anderssons stora vädjan till SVT: "För sent påtänkt"

17 feb, 2018 
AvLotta Gray
Hasse Andersson kan inte riktigt släppa sin medverkan i förra årets "Melodifestival" Nu vädjar han till SVT att åtminstone få ses i en mellanakt.
Annons

Musikern Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 70, är en av våra mest etablerade artister och ohyggligt folkkär. Senast sågs han leda “Melodifestivalen” förra året, ett uppdrag han fick mycket beröm för. Detta år är är han inte tillfrågad utan det är David Lindgren, 35, som rattat spektaklet men Hasse hade gärna velat vara med på ett hörn.

Sitter och tittar på David på TV:n och jag känner att det räckte bra med det jag gjorde förra året. Men däremot skulle jag kunna tänka mig att vara med i en mellanakt, säger han till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Hasse Andersson verkar inte riktigt ha förankrat sitt önskemål med SVT. När Anette Helenius, projektledare över Melodifestivalen, får höra om artistens mellanaktsdröm kommer det som en överraskning.

– Vad gulligt, vi tar gärna emot Hasses önskan. Men det är ju roligt att hans förfrågan kommer via er, för han har inte hört av sig till oss. Tyvärr är det nog lite sent påtänkt nu, säger hon till Hänt.

Annons

Om han hade hört av sig tidigare, hade han då kunnat vara med på något sätt?

– Oj, det kan jag inte svara på. Då får man sitta ner med Hasse och diskutera. Men han gjorde ju en ganska bejublad insats förra året, bland annat med sitt rocknummer, säger Anette Helenius.

Samir avslöjar i Melodifestivalen: Då skaffar jag barn med Sigrid

Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barnBrand logo
Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barn

Foto: IBL

Av: Jonna Friberg Wennerberg & Lotta Gray

Annons