Jonas Gardell avslöjar varför han är med i Melodifestivalen: "Väldigt taskig"

08 feb, 2018 
AvLotta Gray
I sju år har han tackat nej till att medverka. Men nu äntligen får vi se Jonas Gardell i "Melodifestivalen". Och det finns en hemlig orsak bakom förstås.
Annons

Äntligen skulle man kunna säga. Efter sju år har nu komikern Jonas Gardell, 50, tackat ja till att medverka i “Melodifestivalen” med låten “Det finns en väg”. Och redan på lördag kommer han att ses i deltävlingen i Göteborg. Men det finns en baktanke med det hela förstås. För i en intervju med Aftonbladet erkänner Gardell att hans låt skickats in till juryn i sju års tid – och alltid valts ut att få delta. Men varje gång har Jonas Gardell tackat nej.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu vill jag verkligen ha med låten i min nästa show och om jag sjunger den där utan att ha tävlat med den så är jag väldigt taskig mot kompositören som i så fall skulle ha blivit uttagen sex år i rad utan att få tävla. Det tycker jag hade varit lite drygt.

Så inget ont som inte har något gott med sig, lär kompositören tycka i alla fall.

Annons
Se allt från den blöta efterfesten på Melodifestivalen!
Se allt från den blöta efterfesten på Melodifestivalen!

Foto: IBL

Annons