Hårda kritiken mot Charlotte Perrelli – efter Stjärnorna på slottet

Charlotte Perrelli Stjärnorna på slottet

Charlotte Perrelli är aktuell med det kändistäta programmet Stjärnorna på slottet.
Nu berättar hon om den starka kritiken hon fått från sina följare efter hennes medverkan.
– Jag skulle aldrig, säger hon.

Hero-sångerskan Charlotte Perrelli har varit i offentligheten i många år och har dessvärre fått lära sig hur det är att ständigt ta emot kritik från okända människor. I Agneta Sjödins podcast Så in i själen berättar hon nu om de hårda kommentarerna hon får på internet.

– Jag skulle aldrig gå till attack på en annan människa. För mig är det såhär att du gör din grej, jag gör min grej. Här är jag och där är du. Jag skulle aldrig skriva "gud vad du är ful" eller "gud vad du har fula kläder". Det finns liksom inte, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om sonens pappa: ”Sista chansen”

– Folk behöver inte hylla mig till skyarna, men var bara tyst om du inte gillar det. Försök inte kasta skit eller få mig att må dåligt, för jag är inte intresserad av det.

Charlotte är aktuell med den nya säsongen av Stjärnorna på slottet, och efter hennes medverkan har hon nu fått ta en hel del skit.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hårda kritiken mot Charlotte efter Stjärnorna på slottet

Charlotte får ofta ta kritik för att hon gillar att göra sig fin och gärna lägger ner tid på smink och kläder. Och den här gången blev det inget undantag.

– När jag spelade in Stjärnorna på slottet så hade min make up-kille Mattias lagt ner massa tid på att fixa mig. Men en del har ju så svårt för det där. Då tyckte folk att "men gud tror du att det är en modevisning eller?". Och tyckte att jag gick lite för hårt fram för att det var för mycket fokus på kläder och smink, berättar hon innan hon fortsätter:

– Och Mattias blev lite provocerad för då har ju han gjort en frisyr som han tycker är cool. Och det är timmar av förberedelser och tankar bakom.

Mattias skrev då en text där han tryckte på dubbelmoralen hos vissa kvinnor som ena sekunden skriver att kvinnor måste lyfta varandra för att andra sekunden kommentera elaka grejer på andra kvinnors bilder. Charlotte håller med i vad Mattias menar och lägger även till att hon inte förstår hur man kan göra så när man uppenbarligen vet om att man själv hade blivit ledsen om någon annan sa så till en själv.

– Om du gick till jobbet och la upp en bild på dig själv, skulle du då vilja att folk bedömde dig då och sa "fyfan vad du ser ut idag"? Det är det väl ingen som vill?, säger hon oförstående.

LÄS OCKSÅ: Ola Rapaces slagsmåls-kupp i Stjärnorna på slottet 2021

LÄS OCKSÅ: Så är Charlotte Perrelli och Kjell Wilhelmsens relation efter Stjärnorna på slottet