TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hård stämning mellan Farmen-deltagarna i tvekampen: ”Hat rakt igenom”

04 feb, 2018 
Det är en hård stämning mellan deltagarna i Farmen, och inte minst mellan Gustav Anestam och Robert ”Mulle” Dahlgren. Ikväll gör de upp om vem som kommer att tvingas lämna programmet.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Farmen” på TV4 är det dags för tvekamp i tinget, som varje söndag måste någon deltagare lämna programmet. Veckans förstakämpe är Gustav Anestam, 28, och han väljer Robert “Mulle” Dahlgren, 51, till andrakämpe mot honom i utslagningen.

Sedan veckor tillbaka har deltagarna delat upp sig i två olika, och tydliga, grupper. Och tydligt är också att de två grupperna inte är varken samarbetsvilliga eller vänliga mot varandra. Det är en hård stämning sinsemellan, och inte minst mellan Mulle och Gustav.

– Känslan mellan mig och Mulle är ganska enkel, det är inget snack om saken. Det är hat rakt igenom. Ingen av oss gillar varandra, säger Gustav i programmet och fortsätter:

– Han stör sig på mig, jag stör mig på honom.

Att de två deltagarna ska få göra upp en gång för alla i veckans tvekamp ser båda fram emot. Båda två är även fast bestämda vid att de kommer att kamma hem segern.

– Nu är det krig, säger Mulle innan tvekampen är igång.

Men den som gick segrande ut ur tävlingen var Mulle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Annons