LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här trotsar Magnus Uggla förbudet – efter beskedet om sjukskrivningen

03 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Magnus Uggla har blivit sjukskriven för Horners syndrom, nu uttalar han sig för första gången om sjukdomen och visar öppet hur han trotsar läkarens alkoholförbud.
Annons

Förra veckan lämnade Kulturhuset Stadsteater i ett pressmeddelande beskedet om att Magnus Uggla, 63, drabbats av Horners syndrom. Där berättade de att Magnus måste vila och att hans roll som sopåkaren ”Dolittle” i Stadsteaterns uppsättning av ”My fair lady” kommer ersättas av Björn Kjellman, 54.

– Nu måste jag fokusera på att ta det lugnt, sa han i pressmeddelandet.

Och nu har Magnus för första gången uttalat sig om sin sjukdom på sitt Instagram-konto där han har som tradition varje vecka att dela med sig av en fredagsdrink.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–  Jag har ju fått en dissektion på halsartären och är sjukskriven. Kolla, då får man ett sånt jobbigt hängöga, säger han i videoklippet.

I klippet berättar Magnus Uggla också att han har alkoholförbud men att han hade tänkt trotsa det.

– Jag får absolut inte dricka alkohol enligt doktorn, men hur fan gör jag då med fredagsdrinken tänkte jag? Då började jag googla på det där och hittade den här: “Doctor’s special”, doktorns specialwhisky. Men vad fan, det måste ju vara undantaget som bekräftar regeln?, säger han.

Annons

Dock stötte han på ett problem på vägen och whiskyn fick bli ersatt av en annan spritsort.

– Men så fanns inte det på Systemet så jag var tvungen att printa ut en etikett och sätta på en annan flaska, så det är egentligen Pernod som är där under. Men vad fan, det har ju inte doktorn någon koll på, säger han och avslutar med en stor klunk.

Foto: IBL

Annons