LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robert Gustafssons ursäkt till Magnus Uggla–"48 år" för sent

24 okt, 2016 
Lina Linnros
Magnus Uggla kom aldrig över dissen från Killinggänget. Nu "48 år" senare, får han äntligen en ursäkt.
Annons

I söndagens program av TV4:s “Hellenius Hörna” berättar Magnus Uggla om då han blivit erbjuden att vara med i Killinggängets krogshow:

– Killinggänget var på 90-talet det absolut coolaste som fanns. Jag tänkte, Ja! Det är nu det vänder!

Men mötet blev inte riktigt som han hade tänkt sig. Allt var trevligt och alla var taggade men cirka 40 minuter in i mötet sa plötsligt Killinggänget-medlemmen Martin Luuk:

– Jag har bara en fråga. Vad fan gör Magnus Uggla här?

Efter dissen som Magnus själv kallar “en pungspark” i “Sommar i P1”  pratade alla över hans huvud och han undrade varför han ens var där:

– Han pratade om mig i tredje person som om att jag inte fanns i rummet. Det var fruktansvärt. Jag var omtöcknad, jag ville bara försvinna därifrån, säger han i programmet.

"KILLINGGÄNGET" FR.V. ANDRES LOKKO, JOURNALIST CHEFREDAKTÖR FÖR POP, HENRIK SCHYFFERT, MUSIKER, JONAS INDE, SKÅDESPELARE, MARTIN LUUK, MANUSFÖRFATTARE, ROBERT GUSTAFSSON, SKÅDESPELARE OCH JOHAN RHEBORG, SKÅDESPELARE SVERIGE
“Killinggänget” Främre raden fr.v Andres Lokko, Henrik Schyffert, Martin Luuk och Johan Rheborg. Bakre raden fr. v Jonas Inde och Robert Gustafsson.

Detta var något David Hellenius hade uppmärksammat och inför programmet hade han ordnat så att Robert Gustafsson dök upp i videolänk (som var en av medlemmarna i Killinggänget):

– Jag vill passa på Magnus, att be så hemskt mycket om ursäkt å Killinggängets vägnar. Så här 48 år efteråt, men ändå, jag är hemskt ledsen.

Magnus Uggla verkar ändå ha släpp det då han skrattar och håller med om att det kanske hade varit konstigt om han hade varit med i krogshowen. Nu är Magnus aktuell med självbiografiska monologen “Hallå!” och för manus står ingen mindre än Martin Luuk.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons