Edward Blom förväxlad – med Magnus Uggla: "Barnen blev fruktansvärt besvikna"

Barnen trodde de såg Magnus Uggla. Men det visade sig "bara" var Edward Blom. "Hon blev fruktansvärt besviken."

Det var på Öland som dramat utspelade sig. Den lilla flickan trodde att hon träffat sin stora idol Magnus Uggla, men det var “bara” Edward Blom, 44.

– Hon blev fruktansvärt besviken, säger livsnjutaren.

Edward Blom tar det hela som en komplimang. Foto: IBL

Edward Blom tar det hela som en komplimang. Foto: IBL

Nyblivna pappan Edward Blom var med familjen på semester på Öland. När han och hustrun Gunilla, 43, var och handlade råkade de ut för ett förväxlingsdrama. Det började när en drös med barn följde efter den trinde konnässören.

– Gunilla hade sett att de här barnen följde efter mig och det är inte så ovanligt eftersom jag har varit med i “Kändisbarnvakten” som är ganska stort bland barn. De här barnen hade iallafall tisslat och tasslat och sedan kom den här flickan i åttaårsåldern fram med en otrolig förväntan och entusiasm och frågade om jag var Magnus Uggla.

Magnus Uggla har nog aldrig tidigare hört att han är lik Edward Blom. Foto: IBL

Magnus Uggla har nog aldrig tidigare hört att han är lik Edward Blom. Foto: IBL

Edward Blom tvingades då säga som det var: “nej”.

– Man såg att hon tänkte “neeeej”, allt glädje och entusiasm var borta. Sedan lommade hon därifrån. Till saken hör att jag inte borstat håret på en vecka eftersom jag har semester. Jag har inte heller använt någon vax, olja eller hårspray och då blir mitt hår ungefär i Magnus Ugglas rundhet, säger Edward Blom till Aftonbladet och fortsätter:

– Han är ju en sådan jättestjärna och det hjälpte ju inte att jag är en b-kändis som också syns ibland. Jag var väldigt förtjust i Uggla när jag var yngre och tycker fortfarande han är bra så man får ta det som en komplimang.

Som tur är har Edward Blom viss vana av att förväxlas. Tidigare har han misstagits både för Adam Alsing och den självutnämnde Sherlock Holmes-experten Mattias Boström.

Andra läser också:

Gwen Stefani och Gavin Rossdale skiljer sig – efter 20 år ihop

Kunderna rasar över Jessica Albas solskyddskräm: ”Köp den inte!”

Efter skilsmässan – Niclas Wahlgren tar bort kärlekstatueringen till Laila Bagge

SENASTE NYTT!