Matthews brevskrivare Kim syns på Jon-Kristas gård – nu bekräftar tv-bonden

Matthew, Kim och Jon-Krista i Bonde söker fru 2022

Bonde-Matthew Haggertys resa i Bonde söker fru fick ett abrupt slut.
Nu syns han tillsammans med en av brevskrivarna som självmant lämnade gården.
Och mötet skedde på en oväntad plats – nämligen på Jon-Kristas gård.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags
0:35

Efter reklamen: Matthew Haggerty- Redflags

(0:35)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2022 bjöd på känslofyllda möten, tårar och framförallt kärlek. Men för flera av bönderna blev utfallet inte riktigt som de tänkt sig – endast en av fyra bönder fann den stora kärleken under programmets gång.

För den australienska bonden Matthew Haggerty fick resan ett abrupt slut när alla brevskrivare självmant valde att lämna gården en efter en och han lämnades kvar på gården ensam.

För renbonden Jon-Krista Jonsson såg det lovande ut efter att han och Ida åkt iväg på en resa tillsammans efter slutvalet – men senare visade det sig att paret gått skilda vägar.

Nu syns Matthew och Jon-Krista tillsammans uppe på gården utanför Umeå – och Matthew besökte inte gården ensam. Han hade nämligen sällskap av brevskrivaren Kim som valde att lämna gården på grund av osäkerheten kring sina känslor för bonden.

Bonde söker fru-profilernas träff – Matthew och Kims möte

De trogna tittarna kunde se böndernas återförening på sociala medier och Jon-Krista hintade om att Matthew inte hade kommit ensam. När Hänt når honom berättar han att Kim hade anslutit på hans resa upp till Umeå.

Kim är bosatt uppe i Umeå och Jon-Kristas gård ligger i närheten så det passade säkerligen perfekt för ett kärt återseende.

Jag slängde iväg ett meddelande till Jon-Krista när jag var uppe i Umeå för att kolla läget! Jag åkte inte dit ensam. Kim följde med mig på resan ut till hans gård. Det var trevligt att träffa henne igen” skriver Matthew i ett meddelande till Hänt efter helgens äventyr.

Kim berättar för Hänt att hon och Matthew umgicks hela helgen och passade på att besöka Jon-Kristas gård i samma veva.

Det var jättekul att träffa Matthew igen! Vi umgicks hela helgen. Sen eftersom Jon-Krista bor i närheten så passade vi på att besöka honom igårkväll för en catch up och fick även träffa hans renar!” skriver Kim till Hänt.

Jon-Krista och Ida återförenade på nyår – efter uppbrottet

Att relationen mellan Jon-Krista och Ida fick ett slut förvånade nog många tittare då kemin mellan dem syntes långa vägar. Men trots att de inte längre fortsatte att ses som ett kärlekspar har de en fin relation idag.

I en intervju med Hänt berättade Jon-Krista att hon svängde förbi på nyår för att hämta en köttbit och en framtida lunch väntar.

– Vi har fortfarande en del kontakt. Hon är ju en person som är så himla härlig! Jag får en varm känsla när jag tänker på Ida. Inför nyår var hon faktiskt förbi och lånade med sig en köttbit. Då krävde hon att jag skulle bjuda henne på lunch lite längre fram. Det är väl det som väntar… Det blir säkert mycket skratt, hon är ju riktig glädjespridare!

Kan det uppstå ljuv musik när ni ses nästa gång?

– Det är sådant man knappt vågar fantisera om. Det får framtiden avgöra, men jag är säker på att vi kommer ha det väldigt trevligt.

Vad som händer i framtiden mellan Jon-Krista och Ida får vi helt enkelt se!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN