Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här slutar rysarduellen i Robinson i tårar: "Känns fruktansvärt"

23 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Pascal Mazza Ramsby och Ida Lindström slogs om en finalplats i Robinson 2018, men Ida åkte ut med några sekunders marginal.
Pascal Mazza Ramsby och Ida Lindström möttes ikväll i en riktigt hård Robinson-duell i TV4. En av dem vann med bara några sekunders marginal...
Annons

Det är finalvecka i Robinson vilket innebär att en deltagare åker ut från programmet varje avsnitt. Pascal Mazza Ramsby har sedan starten sagt att det är han som kommer att vinna hela Robinson, och trots att han har blivit utslagen en gång lyckades han ta sig tillbaka in i tävlingen. Detta har retat de andra deltagarna som gärna ser att deras konkurrent åker ut för gott.

I kvällens avsnitt är det dags för tävling, och deltagarna ska så snabbt som möjligt lösa ett pussel. Den som sist klarar det åker ut ur tävlingen. Till slut är det bara Pascal och Ida Lindström kvar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här betyder att det antingen är du Ida eller du Pascal som måste lämna Robinson, säger programledaren Anders Öfvergård, 50.

De kämpar hårt båda två men ingen av dem lyckas lösa pusslet. Frustrationen blir allt större, framför allt hos Pascal som är van att vinna de flesta tävlingarna på ön.

Annons

– När det bara är jag och Ida kvar i tävlingen så tappade jag nästan hoppet. Jag kände att ”Pascal du får inte ihop det här, du kommer åka ut”, säger han.

Övriga deltagare som för länge sedan är klara med sina pussel bevittnar kampen som aldrig tycks ta slut. Ida berättar om pressen och stressen hon känner när hon står där.

– Det är verkligen vinna eller försvinna, säger hon och fortsätter:

– Jag har bra tunnelseende, men jag står där och hör bara hur Pascal pustar och pratar för sig själv. Det gör ju mig lite irriterad.

Det blir en kamp in i det sista. Till slut har de båda två bara en bit kvar, men med några sekunders marginal lyckas Pascal sätta in den rätt. När Anders visar Ida hur den sista pusselbiten ska sitta och hon inser hur nära hon var bryter hon ihop.

– Att ramla så här på mållinjen känns ju bara fruktansvärt just nu. Jag känner bara en enorm besvikelse. Det var extremt nära, säger hon i tårar.

Finalen av Robinson sänds nu på söndag klockan 21.30 på TV4.

FOTO: TV4

Annons