Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Victoria avslöjar: Det viskade jag till Dessie efter utslagningen

22 maj, 2018 
Lina Arvidsson
I kvällens Robinson blir det Victoria Heaps som måste lämna tävlingen. Innan hon går viskar hon några sista ord till Désirée Steno. För Hänt avslöjar Victoria vad hon sa till Dessie.
Annons

Dokusåpan Robinson är inne på sin finalvecka. Från och med nu kommer en deltagare att åka ut i varje tävling tills endast en segrare återstår. Vinnaren kommer att lämna ön i Fiji med en halv miljon kronor på fickan. Det har varit många, långa veckor på ön och målet är i sikte. Därför blir reaktionerna starka när någon måste lämna ön.

I kvällens avsnitt är det Victoria Heaps som kommer sist i en tävling som går ut på att kasta kokosnötter i ett nät. Vinner tävlingen gör Désirée “Dessie” Steno som är först med att få tre kokosnötter mitt i prick.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter tävlingen frågar programledaren Anders Öfvergård Victoria Heaps hur det känns.

– Ofattbart väntat, svarar Victoria Heaps som tar sin förlust med ro.

Hon fortsätter:

– Jag har kommit oändligt mycket längre än vad jag trodde att jag någonsin skulle komma. Jag lämnar er med glädje.

Annons

Dessie Steno och Victoria Heaps har kommit varandra mycket nära under sin tid på Robinson-ön. När det är dags att säga farväl kramar Victoria och Dessie om varandra och Victoria viskar något till Dessie.

För Hänt berättar Victoria Heaps vad det var hon sa.

– Jag talar om för henne att hon är fantastisk och att jag önskar att hon hade varit min unge, skriver Victoria i ett sms till Hänt.

Hon ger också Dessie ett sista råd.

– Om det nu blir plankan så står du på den jäkla plankan tills du dör, skriver Victoria Heaps att hon sa till Dessie innan det var dags att lämna ön.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

FOTO: TV4

Annons