LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här säger kändisparet ja till varandra – under Pride-veckan

04 aug, 2017 
AvHans Shimoda
Under fredagen var det dags för Tess Merkel att äntligen få sin Kenny Solomons under Pride-veckan i Stockholm. I en elegant regnbågsklänning skred bruden fram på Stockholms stadshus gräsmatta innan hon fick säga ja till sin stora kärlek.
Annons

Solen sken från en relativt blå himmel, men några minuter innan vigseln skulle äga rum ute på Stockholms Stadshus klorofyllgröna gräsmatta så började regnet strila över brudparet och de namnkunniga gästerna.

Bland alla turister som hade letat sig till denna Stockholmsmagnet så skred plötsligt Alcazar-stjärnan Tess Merkel, 47, och hennes sambo Kenny Solomons, 31, ut till tonerna av en härlig låt som de skojmimade till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Det nyvigda brudparet.

– Det ska bli fantastiskt att gifta sig. Nu börjar mitt nya svenska liv på riktigt, förklarade Kenny nyligen för Hänt när han avslöjade att det blir nytt bröllop.

Annons

Den borgerliga vigseln var över på fem minuter, men då hade Tess hunnit svara ”JA!” högt och tydligt på frågan om hon tager Kenny att bli hennes äkta make. Kenny tog i från tårna och svarade ”Ja, i hela mitt liv!” på samma fråga.

Brudparet säger ja till varandra.

Bland bröllopsgästerna märktes Tony Irving, 51, hårdrockaren Kicken, 46, körprofilen Gabriel Forss, 43, Alcazar-kollegorna Lina Hedlund, 39, och Andreas Lundstedt, 45, och Sarah Dawn Finer, 35, bland flera andra.

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir.
Alcazar-kollegan Andreas Lundstedt med sällskap.
Annons

Efter vigseln fick alla gäster promenera till partypråmen Flyt som ligger längre bort på Norr Mälarstrand, där den stora festen skulle hållas.

Kenny har tidigare förklarat för Hänt att de gifter sig under Pridefestivalen för att visa att kärlek är för alla oavsett läggning, kön, ålder och så vidare.

Bröllopskyssen fångades självklart på bild.

Det här var parets andra bröllop. Det första som ägde rum på en strand i Indien i januari i år var inte juridiskt bindande. Men den här gången var det på riktigt och nu är de alltså äntligen man och hustru!

Grattis, säger vi på Hänt.

Foto: Hans Shimoda

Annons