Inför Tess Merkels bröllop: "Vi jobbar hårt på att skaffa barn"

Inför Tess Merkels bröllop: "Vi jobbar hårt på att skaffa barn"

Ny barbershop, nytt kafé och en blivande fru. Det går bra nu för Kenny Solomons som hoppas på att snart bli pappa också.

I tisdags öppnade Kenny Solomons, 30, Rusty Rascals, en kombination av barbershop och kafé, i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Han driver det med fästmön och Alcazar-sångerskan Tess Merkel, 46.

– Jag älskar klassisk barbering, men det ska inte bara vara för killarna utan de ska också kunna ta med sina barn hit. Jag fixade som en stor glasbox så att barnen kan sitta utanför, dricka en juice och titta på när pappa blir rakad med kniv eftersom det  är så vackert, berättar Kenny för Hänt.

Just nu har han fullt upp. Förutom att han startat Rusty Rascals ska entreprenören snart gifta sig med sin älskade Tess:

– Om två veckor åker vi till Goa. Jag och Tess älskar Indien och åker dit varje år. Den 6 januari gifter vi oss på stranden. Det blir ett litet privat bröllop och jag kan knappt bärga mig. Jag gifter mig med min bästa vän och har en hel del spännande överraskningar till henne.

Tess Merkel, Kenny Solomons Invigning, Rusty Rascals, barbershop, Hammarby sjöstad, Stockholm, 2016-12-06 (c) Karin Törnblom / IBL

Kenny tycker det är vackert att bli rakad med kniv. Här demonstrerar fästmön Tess Merkel skämtsamt hur det ser ut.

LÄS OCKSÅ: Alcazar-Tess har slutat att dricka: ”Det kändes stort”

Tess har barnen Neo, 13, och Minya, 9, från en tidigare relation. Kenny har däremot inga egna ungar, men längtar efter att bli pappa. I våras sa dock Tess i podden “Livshjulet” att hon inte var så sugen på att bli mamma igen:

– Kommer den dagen då Kenny säger att han vill ha barn, ja då får han ta det valet och då får vi lösa det då. Jag hade inte haft några problem med att en annan kvinna födde ett barn med Kenny som vi tog hand om varannan vecka. Min syn på familj har inga gränser.

Nu verkar dock sångerskan ha ändrat sig. För på frågan om de inte är sugna på att skaffa ett kärleksbarn svarar Kenny:

– Absolut. Vi jobbar hårt på det, att få ett par bebisar.

Kenny Salomons och Tess Merkel Invigning av Rusty Rescals, Stockholm 16-12-06. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL *** Local Caption *** 06798919

– Jag är så exalterad och ser fram emot att få spendera resten av livet med min bästa vän och stora kärlek, säger Kenny innan han förenas i en kyss med blivande frun Tess.

Sedan ett år tillbaka kallar sig Kenny nykter alkoholist. Han är full av energi och säger att allt har förändrats sedan han slutade dricka. Därför är han också hoppfull inför framtiden. Även Tess ser fram emot bröllopet:

– Det känns jätte, jätteroligt och väldigt coolt. Vi vill ha det bohemiskt och enkelt, men har hyrt ett hus till hela vår familj där vi ska samlas allihop.

Vad gäller flerbarn är hon inte riktigt lika frispråkig som Kenny, men säger med ett leende:

– Vi får väl se. Man vet aldrig vart livet tar en.

Tess Merkel

Tess Merkel längtar efter att få bli Kennys fru.

LÄS OCKSÅ: Alcazar-Tess bröllopschock – kändisvännen kommer vara vigselförättare

Foto: Malin Bondeson, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN