TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här huggs Markoolio blodig av Börje Salming – med en gaffel

07 feb, 2017 
Malin Ljung
Annons

När Marko “Markoolio” Lethosalo, 42, mötte hockeyhjälten Börje Salming, 65, hos familjen Parnevik slutade det med ett smärtsamt minne han aldrig lär glömma. Salming skar nämligen Marko blodig med en av TV3-familjens gafflar – efter att radioprofilen och artisten tjatat på honom.

I kvällens premiär av “Parneviks” på TV3 får tittarna se hur Markoolio börjar prata om Börje Salmings ärr på överarmen. Han berättar att det var en grej hockeyhjälten och hans vänner gjorde i Toronto, att de märkte varandra blodiga med en gaffel.

– Jag vet inte varför, det lät jävligt coolt. Sen dess jag såg det har jag tänkt att den där klubben vill jag vara med i, säger Markoolio.

Börje Salming verkade inte särskilt skeptisk till att uppfylla Markos önskan, utan haffade en gaffel så snabbt att Markos nerver lös igenom tydligt.

– Behöver jag åka till sjukhus, frågar han oroligt.

Annons

Svaret blir diffust, men Markoolio tar några djupa andetag innan han säger “okej”. Därefter hugger Börje Salming in gaffeln i armen på Marko Lehtosalo som skriker rakt ut av smärta. Hockeyhjälten verkar dock oberörd av dödsskriket.

– Det var en jävla slö jävel, säger han om gaffeln innan han tar i för kung och fosterland för att komma igenom huden.

Börje Salming är till slut nöjd med sin insats:

– Ahh, det där duger, säger han.

borje-marko-kram
Efter blodiga ritualen får Markoolio en kram av Börje Salming. Foto: Faksimil TV3

– Jag skrek lite, klart det gjorde jätteont, säger Marko efteråt och ser medtagen ut.

Mia, 48, och Jesper Parnevik, 51, var inte närvarande när den blodiga ritualen genomfördes. Men de missade inte vad som hade hänt i deras Florida-hem.

– Det lät som en brunstig jävla sjökossa gick loss där förut, skrattar Jesper i programmet.

“Parneviks” visas på TV3 klockan 20 på tisdagar.

FOTO: Faksimil TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons