TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Börje Salming och Pia Lindahl har gift sig: "Det känns underbart"

20 jun, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Efter elva år av kärlek slog de till. Börje Salming och Pia Lindahl har gift sig.
Annons

Efter elva år av kärlek slog de till. Den 17 juni gifte sig Börje Salming, 65, och Pia Lindahl, 48, på stranden vid Krusenberg Herrgård i Uppsala.

Paret var lite rädda för dåligt väder, men inte en droppe föll under vigseln som förgylldes av sång av Sonja Aldén, 38. Sångerskan la upp en Instagrambild tillsammans med paret som hon taggade med två av sina mest populära låtar “För att du finns” och “Du är allt”.

Molnen skingrade sig när de stegade fram tillsammans vid vattenbrynet och de var så vackra! Inte ett öga var torrt. Stort grattis till Er” skriver Sonja Aldén på Instagram.

Bruden bar en vit spetsklänning med djup rygg från klädskaparen Ida Lanto medan det tidigare hockeyproffset matchade hennes bukett av vita rosor med en blomma i slaget på sin mörka kostym.

Efteråt blev det middag och fest tillsammans med 75 av deras närmaste släktingar och vänner.

https://www.instagram.com/p/BGwV-R9BXoj/?taken-by=krusenbergherrgard

– Det känns underbart och jag skrattade igår också hela eftermiddagen när jag skulle komma hem från herrgården. Ett stort leende på allt, hur kul vi hade hela natten och dagen. Det var fantastiskt, säger Börje Salming till Expressen.

Paret som förlovade sig på Gotland i fjol kommer att avnjuta smekmånaden på Seychellerna i Indiska oceanen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons