LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här gör programledaren Matilda Boza comeback i Nyhetsmorgon

28 sep, 2023 
TV4-profilen Matilda Boza är ett välbekant ansikte i tv-rutan.
Nu har hon gjort comeback i Nyhetsmorgon och tittarna julbar.
”Välkommen tillbaka”, skriver flera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filippa Fernqvist om könsdysfori: ”Ville inte leva mer”Brand logo
Filippa Fernqvist om könsdysfori: ”Ville inte leva mer”

TV4-profilen Matilda Boza, 31, har blivit ett välbekant ansikte i tv-rutan. Under de senaste åren har vi sett henne som nyhetsankare och programledare i det onekligen populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon.

Det var i början av året som Matilda blev mamma och sedan dess har hon saknats i tv-rutan. Men i somras kunde vi se Matilda göra inhopp i Nyhetsmorgon då hon styrde skutan med Steffo Törnquist. Efter det var det dags för Matilda att gå tillbaka till föräldraledigheten.

Följarna jublar efter Matilda Bozas comeback i Nyhetsmorgon

Men nu har sommaren nått sitt slut och tittarna kan återigen glädjas över att se Matilda i Nyhetsmorgon. På Instagram har Nyhetsmorgon publicerat en bild på Matilda och Thomas Ritter och följarna jublar över comebacken

”Välkommen tillbaka Matilda”

”Finaste, underbara Matilda, du är så välkommen tillbaka”

”Vad kul att Matilda är tillbaka!”

När Hänt når Matilda berättar hon hur ofta vi kommer få se henne under hösten.

”Jag gör lite inhopp under mammaledigheten nu i höst”

Matilda Boza om familjelyckan med sonen och maken

Annons

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt. Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv!

I intervjun kunde Matilda även avslöja att hon och Jonathan redan har börjat planera syskon till lilla Ben och att de gärna utökar familjen med fler än ett barn i framtiden.

– Ja, vi har båda två syskon var och vi har absolut pratat om att vi vill ha syskon till Ben. Sedan får vi se om det går och hur det går och hur många. Men om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn!

FOTO: TV4

Annons