LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Matilda Bozas nya barnbesked – en månad efter sonens födsel

04 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Programledaren och nyhetsankaren Matilda Boza och maken Jonathan välkomnade sitt första barn till världen i slutet av februari.
Nu kan Matilda avslöja ett nytt barnbesked för familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till NyhetsmorgonBrand logo
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till Nyhetsmorgon

TV4-profilen Matilda Boza, 31, och maken Jonathan har varit tillsammans sedan de var 15 år gamla. De träffades nämligen redan i nian på högstadiet och har varit ett par i mer än halva deras liv. I september 2019 sa de ja till varandra framför nästan hundra gäster som flugit till Italien för att vara en del av deras stora dag.

– Det var nästan hundra personer som var i Italien på bröllop. Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, berättade Matilda i en tidigare intervju med Hänt.

Matilda Boza avslöjade graviditeten i Nyhetsmorgon

Annons

Det var kollegan Sofia Geite, 40, som kom med det stora glädjebeskedet när hon inte längre kunde hålla inne på nyheten längre.

– Hörni vi sitter ju fyra här runt bordet, fast egentligen är det fem, säger Sofia Geite och fortsätter:

– Eller hur Matilda, du har något att berätta eller hur?

– Va?, säger Steffo Törnquist då förvånat.

Matilda berättar då att hon väntar sitt första barn och avslöjar könet i direktsändningen!

– Ja det är nämligen så att jag och min man ska få vårat första barn, så det är en liten son i magen här. Han är halvbakad, halvvägs är det. I februari nästa år kommer det en liten son.

Den sista februari 2023 föddes lilla Ben och Matilda och Jonathan blev föräldrar för första gången.

Matilda Bozas nya barnbesked – bara veckor efter sonens födsel

I en ny intervju med Mama berättar Matilda om hur första tiden med bebis har varit.

Annons

– Mycket sovmorgon och mycket mys! Jag hade förväntat mig att första perioden skulle vara ganska tuff, men det har gått över förväntan. Vi har verkligen fått ett nytt liv och det funkar väldigt bra, men jag har fått lära mig att man inte kan planera så mycket, säger Matilda.

Hennes starkaste minne från förlossningen är när hon för första gången får upp sin son på sitt bröst och de får genast ögonkontakt med varandra.

– Mitt första starka möte eller minne av förlossningen efteråt, det är när de lyfter upp Ben mot mig så tittar vi varandra i ögonen. Vi får ögonkontakt. Det var häftigt att möta min son och en ny människas blick för första gången! Det var en av de häftigaste sakerna jag har gjort i mitt liv!

I intervjun kan Matilda även avslöja att hon och Jonathan redan har börjat planera syskon till lilla Ben och att de gärna utökar familjen med fler än ett barn i framtiden.

– Ja, vi har båda två syskon var och vi har absolut pratat om att vi vill ha syskon till Ben. Sedan får vi se om det går och hur det går och hur många. Men om vi får önska så vill vi gärna ha tre barn!

FOTO: TV4

Annons