TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här går allt snett i TV4:s direktsändning – Elisa Lindström mitt i kaoset

28 feb, 2024 
Linn Seipel
efter fem
Mitt i den känsliga tillbakablicken i artisten Elisa Lindströms karriär så händer det som inte får hända i direktsändning!
Tur att Efter fem-programledarna är sådana proffs...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

TV4:s Efter fem med Tilde de Paula, 51, i spetsen är en självklarhet att slå på på efter jobbet för många svenskar.

Utöver Tilde så leds programmet av Axel Pileby, 37, Anna Brolin, 43, Henrik Alsterdal, 44, Maximilian Artell, 32, och Alexandra Letterfors, 34.

Till och med årskiftet var också Filip Stiller Borowicz, 41, nyhetsuppläsare i programmet. Men på grund av nedskärningar har Filip sedan dess tvingats byta roll på kanalen.

Missen i Efter fem – Axel Pilebys kamp i teknikstrulet

I Efter fem varvar de nyhetssändningar med lättare inslag och aktuella gäster. Under onsdagen besökte därför Mello-aktuella Elisa Lindström, 32, programmet – men allt gick inte helt som önskat för programledarna.

Annons

När Axel Pileby skulle presentera Elisas karriär och tidigare framgångar så var det någon i kontrollrummet som måste ha slunkit till lite med fingrarna. Efter meningen: ”Men Elisa kan ju mer, än bara sjunga – spana bara in detta!” klipps det nämligen till en bild på en tom nyhetsuppläsar-stol.

Insikten får Axel att först skratta till, men proffs som han är hanteras det hela smärtfritt.

– Här ser vi... Näe, det där... Läsa nyheterna vet jag inte riktigt. Jag vet inte vad Max gör heller för han är borta, säger Axel rofyllt medan han tittar leende bort mot Elisa och Tilde.

axel pileby

Elisa Lindström rörd till tårar i direktsändning

Efter det lilla missödet fortsätter en otrolig tillbakablick på Elisas långa karriär – som började redan i Lilla Melodifestivalen. De gamla klippen gör artisten märkbart berörd, och felinslaget i början är uppenbart redan bortglömt.

Annons

– Jag blir lite rörd. De här tidiga bilderna också från dansbandstiden. Åh, vi var så små när vi började och gav oss ut på det här stora äventyret, ut på turné. Ja herregud.

Elisa Lindström lilla melodifestivalen
Elisa Lindström får se sig själv uppträda i Lilla Melodifestivalen i TV4:s Efter fem.

FOTO: TV4/Efter fem

Annons