Här faller Hugo ihop under Idol – tvingas till vård

Idol-deltagaren Hugo svimmar under inspelningen av Idol.
Nerverna ligger utanpå för deltagarna i årets omgång av Idol i TV4. I måndagens avsnitt blir pressen för mycket för en av deltagarna och 18-årige Hugo faller ihop framför kameran. ”Det blev en liten reklampaus i mitt huvud”, säger han i programmet.
Annons

Uttagningen till årets omgång av Idol i TV4 pågår för fullt. För de unga deltagarna som kämpar för en plats i programmet är nerverna på helspänn. Den här veckan får de aspirerande idolerna veta vem som går vidare efter gruppmomentet – och vems dröm som går i kras.

Med mycket på spel är det inte konstigt om många är nervösa för att gå in till juryn, bestående av Nikki Amini, 34, Anders Bagge, 51, Kishti Tomita, 55, och Alexander Kronlund, 47.

Annons
Annons

I måndagens avsnitt blir de långa dagarna och den stora anspänningen under inspelningen för mycket för Hugo Burlin Nyström, 18. Innan Hugo och hans grupp ska få sitt besked av Idol-juryn pratar han till kameran i en synk. Mitt i en mening faller han ihop.

– Konkurransen i år tror jag är helt sjuk. När vi sitter här i salen och hör folk öva och repa, det gör ju också att jag absolut blir tveksam och att jag funderar på … Vänta, säger Hugo Burlin Nyström.

En person ur produktionsteamet är snabbt på plats och tar emot Hugo innan han sjunker ihop. 18-åringen får sedan hjälp att lägga sig på golvet.

Sjukvårdare på plats

En ambulans tillkallas och sjukvårdare tar hand om Hugo. Efter en stund mår han bättre och kan prata med Idol-programledaren Pär Lernström, 39.

Annons

– Jag mår bra nu. Det blev en liten reklampaus i mitt huvud. Det bara svartnade helt. Benen försvann och sen trillade jag bara framåt i någons famn, säger Hugo till Per.

Hugo berättar att han behövde få i sig vätska, mat och vila litegrann.

– I med näring och energi, för jag hade ätit väldigt dåligt, säger han.

Pär Lernström frågar om Hugo är redo att gå ut på scenen för att få sitt besked om sin framtid i Idol.

– Det är ju inte så att pressen är över. Kommer du klara ifall det blir en fortsättning? säger programledaren.

Annons

– Ja, det kommer jag. Jag vill det här, svarar Hugo.

Han fortsätter:

– Jag kommer inte ge upp när jag kommit så här långt. Då har det varit för mycket arbete och påfrestningar i onödan.

Idol sänds måndagar, tisdagar och onsdagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…