LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här dyker Patrick Ekwall upp med 19 år yngre flickvännen

18 sep, 2023 
Frida Eklöf
Patrick Ekwall
Patrick Ekwall har funnit kärleken på nytt i flickvännen i Camilla Coene.
Nu syns de tillsammans på premiären av musikalen Moulin Rouge!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du villBrand logo
Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du vill

Sportjournalisten och tv-profilen Patrick Ekwall, 58, förlorade för drygt två år sedan sin hustru Hannah Ekwall, efter att hon under en tid kämpat mot bröstcancer.

Det var i mitten på sommaren som den glädjande nyheten att Patrick hade funnit kärleken i pr-profilen Camilla Coene, 39, kom. Paret valde att hålla relationen hemligt ett bra tag innan de gick ut med den.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, sa Patrick till Aftonbladet vid avslöjandet.

Här dyker Patrick Ekwall upp med Camilla Coene

Paret bor idag som särbos, vilket är planen även framåt. De vill inte flytta på barnen och bryta upp deras rutiner. Men trots att de bor på var sitt håll så försöker de att ses så ofta de kan.

Annons

Det var under premiärföreställningen av Moulin Rouge som Patrick och Camilla dök upp tillsammans på röda mattan, för första gången sedan de offentliggjorde sin relation.

Patrick Ekwall och Camilla Coene
Patrick Ekwall och Camilla Coene på premiären av Moulin Rouge.

Och visst är de fina tillsammans?

Därför känner du igen Patrick Ekwalls nya kärlek Camilla Coene

Den nya kärleken Camilla jobbar som chef på en PR-byrå i Stockholm och har därför synts till på röda mattan flera gånger i olika sammanhang, så som på Rockbjörnen och Barncancergalan.

Camilla är alltså inte ovan vid att synas på olika event och galor. Hon har även synts till på röda mattan tillsammans med kändisen och mello-vinnaren John Lundvik, som hon bland annat gick ihop med på Barncancergalan.

Utöver de gånger vi kunnat glimta henne i minglet har hon även varit aktuell på PR-byrån, som inriktar sig på företag som designar exklusiva smycken.

Ett av de smycken som kommer från PR-byrån som Camilla representerar tillhör ingen mindre än prinsessan Sofia, som fått en vacker gåva av sin make prins Carl Philip.

FOTO: Privat, Karin Törnblom/TT

Annons