LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Patrick Ekwalls nya flickvän Camilla Coene

20 jul, 2023 
Moa Risberg
Därför känner du igen Patrick Ekwalls nya flickvän Camilla Coene
Patrick Ekwall har nyligen berättat att han träffat en ny och flickvännen heter Camilla Coene.
Känner du igen henne? Här kan du ha sett henne!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 saker du vill veta om Patrick Ekwalls superkarriär som sportjournalistBrand logo
5 saker du vill veta om Patrick Ekwalls superkarriär som sportjournalist

Sportjournalisten och tv-profilen Patrick förlorade för drygt två år sedan sin fru Hannah Ekwall, efter att hon under en tid kämpat mot bröstcancer.

Men nu kan Patrick Ekwall, 58, bekräfta att han hittat kärleken igen. Patrick berättar för Aftonbladet att han träffat den nya kärleken Camilla Coene, 39, genom gemensamma vänner, då de båda rör sig i samma medie-bransch.

Camilla och Patrik har båda barn i samma ålder, men lever fortfarande som särbos då de inte vill bryta upp barnens rutiner ännu.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, säger Patrick till Aftonbladet.

Därför känner du igen Patricks nya kärlek Camilla

Den nya kärleken Camilla jobbar som chef på en PR-byrå i Stockholm och har därför synts till på röda mattan flera gånger i olika sammanhang, så som på Rockbjörnen och Barncancergalan.

Annons

Camilla har även synts till på röda mattan tillsammans med kändisen och mello-vinnaren John Lundvik, som hon bland annat gick ihop med på Barncancergalan.

Utöver de gånger vi kunnat glimta henne i minglet har hon även varit aktuell på PR-byrån, som inriktar sig på företag som designar exklusiva smycken.

Prinsessan Sofia bär smycket

Ett av de smycken som kommer från PR-byrån som Camilla representerar tillhör ingen mindre än prinsessan Sofia, som fått en vacker gåva av sin make prins Carl Philip.

Presenten som prinsessan fått är en exklusive ring som kommer från Bigli, ett företag som Camillas byrå representerar. Ringen består av tre ringar i ett och utgör tillsammans ett pampigt smycke som pryder prinsessans långfinger.

För tidningen Svensk Dam beskrev Camilla prinsessans present.

– Prinsen har köpt ringen till prinsessan Sofia som gåva. Hon är väldigt glad och stolt över den, sa Camilla Coene på Starstudio PR, till Svensk Dam då.

Presenten som prinsessan Sofia fått av maken ska ha varit en present som hon fått efter prins Julians födelse.

En väldigt exklusive present, som prins Carl Philip gav till sin fru. Den exklusiva ringen som PR-byrån representerar kostar ungefär omkring 62 000 kronor och är gjort av 18 karats guld, diamanter, en grön aventurin, en blå topas och en bergkristall.

FOTO: TT

Annons