Här dyker Paradise hotel-deltagaren upp i TV3:s nya dejtingsåpa

Middag med mitt ex 2019
Middag med mitt ex är den nya dejtingsåpan på TV3 där deltagarna ska träffa en före detta partner. I måndagens avsnitt dyker Paradise hotel-deltagaren Kevin Edmond upp.
Annons

Kevin Edmond, 24, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Paradise hotel 2019. Säsongen hann knappt börja innan Kevin tvingades packa sina väskor och checka ut från lyxhotellet i Mexiko, men nu är han tillbaka i rutan.

Det är i TV3:s nya dejtingsåpa Middag med mitt ex som vi får bekanta oss med Kevin Edmond igen. Poängen med serien är att deltagarna ska få träffa sin före detta partner och rensa luften över en bit mat. I Kevins fall är det ex-flickvännen Nathalie han ska träffa.

Annons
Kevin Edmond i Middag med mitt ex
Kevin Edmond i Middag med mitt ex.
Annons

Paradise hotel-profilen känner att han inte var en bra pojkvän och vill nu bevisa för Nathalie att han har mognat och är värd en andra chans.

Kevin Edmond återförenad med sitt ex i TV3:s dejtingsåpa

Avsnittet inleds med att Nathalie får berätta sin version av vad som hände mellan henne och Kevin Edmond.

– Jag och Kevin träffades för tre år sedan. Det blev ganska intensivt redan från början, vi klickade med en gång.

Kevin berättar vidare att han blev kär i Nathalie direkt men att deras förhållande tog slut när Nathalie flyttade till Dubai. Nu vill han återförenas för att se om det finns någonting kvar mellan dem.

– Jag är här idag för att jag måste få ett stopp med de här tankarna som jag har om vad som hände mellan oss och vart vi står, säger han.

Annons

När Nathalie anländer till restaurangen kramas de och Kevin Edmond erkänner att han är nervös. Stämningen lättas upp när de börjar ställa frågor till varandra som produktionen förberett.

Nathalie berättar till slut att hon uppfattade Kevin som omogen under deras förhållande, något Kevin kan hålla med om.

– Du har hundra procent rätt där och jag säger till dig idag att jag var jävligt omogen. Jag är inte hundra procent där som du kanske vill att jag ska vara, men jag är på väg.

Hur det går för Kevin och Nathalie avslöjas senare i programmet.

Middag med mitt ex sänds måndagar klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…