Här dejtar Idol-Nathalie Brydolf i SVT:s Första dejten

Nathalie Brydolf syns inte bara i Idol 2018 utan också i Första dejten på SVT.

Nathalie Brydolf gör just nu succé i Idol 2018 i TV4, men ikväll dyker hon upp i en annan kanal och dejtar i SVT:s Första dejten, som ikväll har säsongspremiär!

I senaste fredagsfinalen i TV4:s Idol framförde Nathalie Brydolf, 23, låten You Make Me Feel (Like a Natural Woman) av souldivan Aretha Franklin, som avled i augusti i år. Frågan är om hon hade någon speciell i åtanke när hon sjöng 60-talshiten, för ikväll syns Nathalie Brydolf även i SVT:s dejtingprogram Första dejten…

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

Programmet går ut på att produktionsbolaget tussar ihop deltagare med passande partners, som får möta varandra på en blind-date på en restaurang.

Nathalie Brydolf inleder sin medverkan i programmet genom att sjunga At last av Etta James.

”At last my love has come along. My lonely days are over…” sjunger Nathalie.

Och kanske är hennes ensamma dagar slut, när hennes dejt Magnus Hulth, 29, gör entré i programmet. Nathalie hade efterlyst en kille som är rolig.

– Det viktigaste är att man skrattar tillsammans, säger hon, men Magnus Hulths problem är att han sällan blir tagen på allvar eftersom han är så skämtsam av sig och Nathalie säger i programmet att hon har svårt för killar som är för spexiga.

Magnus är däremot positivt överraskad av sin dejt.

– Hon är attraktiv, hon är väldigt snygg, väldigt skimrande ögon och väldigt fint skratt, säger han och erkänner att han blir nervös i Nathalies Brydolfs närvaro, vilket är ett bra tecken enligt honom.

– Då vet jag att det är någon jag vill imponera på.

Även Nathalie Brydolf attraheras av Magnus Hulths utseende, det erkänner hon för en vän som hon ringer upp ifrån damtoaletten, men säger att dejten är “lite spexig”.

– Det är väl kanske det jag är lite rädd för, att han är lite för spexig. För jag har träffat folk tidigare som är lite för spexiga och det bara fastnar där, förklarar Nathalie Brydolf senare inför kamerorna.

Hur dejten slutar får ni se ikväll i premiären av Första dejten på SVT1 klockan 21.00.

LÄS OCKSÅ: Matices vändning efter succén i Idol: ”Priset är för högt”

LÄS OCKSÅ: Alexander Kronlunds hemliga bröllopslycka – avslöjar i Idol

FOTO: SVT, TV4