LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här chockar Mello-stjärnan publiken – strippar på scenen

25 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Hett var det här! Se när De vet du-medlemmen Tor Wallin får feeling på scen – och bjuder publiken både på en striptease och en lapdance.
Annons

De Vet Du gjorde succé i årets Melodifestival med sitt bidrag “Road trip”, där de tog sig till Andra chansen. Efter schlagern har humorgruppen, som består Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk gett sig ut på turné och i helgen uppträdde de inför 2000 fans på klubben Trädgårn i Göteborg.

Men mitt under spelningen hände något som publiken nog inte var beredd på. Plötsligt tog gruppen nämligen upp nöjesprofilen Rickard Engfors, 40, på scenen. Därefter fick Rickard, som stod bakom showen och kläderna åt “De vet du” i Melodifestivalen, minst sagt en överraskning. Plötsligt kastade nämligen medlemmen Tor Wallin kläderna och strippade på scenen och gav sedan Rickard Engfors en intim lapdance.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var första gången som Rickard har kunnat se oss på en spelning efter Melodifestivalen, så vi vill överraska honom med något kul. Han tyckte det var fantastiskt. Han anade ingenting och skrattade ihjäl sig, säger Johan Gunterberg och Chris Martland till Hänt.

Annons

Se när De vet du-Tor strippar framför Rickard Engfors (och hela publiken):

HÄR STRIPPAR DE VET DU FÖR MELLO-STJÄRNANBrand logo
HÄR STRIPPAR DE VET DU FÖR MELLO-STJÄRNAN

Vad tyckte ni andra om Tors stripp? 

– Vi tyckte Tor var grym. Han brukar bjuda på lite extra show ibland, men den här var nog bästa hittills just när det kommer till stripp. Publiken gillade det också. Tor strippar bara på De Vet Du-gig. Han blir för het av allt runt omkring och kastar kläderna utan förvarning, säger Johan och Chris.

Var Tor själv nöjd med sin striptease efteråt?

– Tor är aldrig nöjd. Det finns alltid saker han kan göra bättre tycker han, säger Johan och Chris.

Foto: Privat, IBL

Annons