LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

De Vet Du-Johan: Så blev jag och Marie Serneholt ett par

27 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Johan Gunterberg och Marie Serneholt är ett av Sveriges mest hemlighetsfulla par. Men nyligen när Johan gästade podcasten "Nemo möter en vän" avslöjade han hur deras kärlekshistoria började.
Annons

Mello-aktuella Johan Gunterberg, 28, och Marie Serneholt, 32, har varit hemlighetsfulla när det kommer till sitt privatliv. Men de har varit ett offentligt par sedan ett år tillbaka. I det senaste avsnittet av podcasten “Nemo möter en vän” avslöjar Johan hur paret träffades.

– Vi var på Bingolotto för länge sen. Då ville Hunk snacka med Marie. Men grejen är den att jag och Marie, alltså ibland kan man få en connection med någon utan att man liksom egentligen säger något, berättar Johan och fortsätter.

– Det var någonting där och så började det.

Han berättar att det var på Bingolotto som deras kärlekshistoria började, men det var inte för än ett tag senare som de tog nästa steg.

– Senare var vi på julmingel på TV44 och det var då vi började prata ordentligt, säger han.

Men eftersom att Johan ansåg att Marie var mer känd än honom och inte ville vara för på så var det hon som tog det första steget för kontakt utanför tv-produktioner.

Annons

– Efter det så skrev Marie till mig. Jag tänkte att det var bättre eftersom att hon är känd. Så hon skrev, sen började vi snacka mycket och sen hängde vi.

Deras relation blev offentlig när de började synas allt mer på varandras sociala medier. Det var då som Marie berättade om sina känslor för Johan.

– Johan är helt underbar. Jag har frågat chans men vi får se vad han svarar, sa hon till Aftonbladet förra året.

FOTO: Ibl / Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons