LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Så har du ALDRIG hört De vet du förut: "Röst som en ängel"

23 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
De vet du har gjort en helt ny version av "Road trip" – som kommer få dig att häpna. "Du har en röst som en ängel", skriver ett hänfört fan.
Annons

Schlageraktuella gruppen De vet du, som består av Johan Gunterberg, 28, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk, 28,  gjorde succé i Melodifestivalens första deltävling i år med sitt bidrag “Road trip”.

Bidraget gick till Andra chansen och redan nu har låten blivit den första i tävlingen att sälja guld med över 2,6 miljoner spelningar på Spotify.

– Det känns jättekul! Vi blev ju nästan PIN-glada för att just gå till andra chansen för att vi fick släppa låten då. Det har blivit som vi hoppades, säger Johan Gunterberg och Chris Martland.

Inför Andra chansen har gruppen nu valt att göra en akustisk version av just “Road trip”, som de har släppt på Youtube. Och i kommentarsfältet hyllas nu gruppen, bland annat för att deras fina sångröster äntligen kommer till sin rätt.

“På riktigt, Johan, du sjunger fett bra! Och Chris, du är on time på rappen”, skriver den tidigare “Paradise hotel”-profilen Kristian Täljeblad och får snabbt medhåll från andra fans:

Annons

“Jävlar vilken röst Johan!”, skriver en tittare.

“Johan, voice of a frigging angel!”, skriver en annan, som jämför De vet du-sångarens stämma med en ängels.

– Vi har verkligen fått ett jättebra mottagande på versionen! Massa härliga kommentarer. Vi har gjort två akustiska versioner av låtar tidigare som många gillar, “BoyBand” och “Klä av dig naken”. Så det kändes kul att göra nu med bara, säger Johan Gunterberg och Chris Martland.

Vilken version är bäst, den akustiska eller den ni kör i Mello?

– Det beror lite på vilket humör man är på. Vill man dansa och hoppa omkring är ju Melodifestivalen-versionen bättre för det. Vill man bara ta det lugnt är kanske akustiska är bättre för det, säger de.

De vet du tävlar i Andra chansen i Melodifestivalen om en vecka.

Foto: IBL, Youtube

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons